Dear diary #3

Dear Diary #3

Afgelopen week las ik een knaller van een thriller, speelde ik met Jamie en bakte ik de perfecte pannenkoek. Kijk je mee?

Donderdag 11 februari

Ik ga ’s ochtends sporten, de laatste keer op donderdagochtend en moet ’s middags werken. Ik lees City of Ashes uit (ik twijfel nu over de rest van de serie, help!) en doe verder weinig.

IMG_20160212_092812

Vrijdag 12 februari

Ik ben gesloopt en besluit dus een dagje vrij te nemen. En dus was ik om half zes al wakker. Echt niet leuk! Ik lees ‘Live, love, run’ van Annemerel de Jongh uit en krijg gelijk hardloopinspiratie. Wordt vervolgd dus. Omdat ik zin had om lekker te knutselen, maak ik alvast mijn planner week voor komende week.

Zaterdag 13 februari

Vandaag moeten we echt wat boodschapjes doen, we gaan naar het afvalpunt om spullen weg te gooien, naar de Kringloop om spullen weg te brengen en naar het winkelcentrum, want we moeten echt de Turkse supermarkt uitproberen. We kopen de meest heerlijke dadels voor maar €3 en staan een half uur in de rij voor een heerlijk broodje doner. Haha. Ik begin vandaag in Mea Culpa en hou al zoveel van dit boek, alleen omdat het zich in Bristol afspeelt.

IMG_20160213_153622

Zondag 14 februari

Ik ben heel lui vandaag en lig het grootste deel van de dag op de bank met een boek en ’s middags ook een film. Maar op een gegeven moment ben ik dat zat en ga ik een mandala kleuren. Ik heb er een die op hout gespannen is en die komt van de Action. Spotgoedkoop en het ziet er echt leuk uit.

IMG_20160215_180048

Maandag 15 februari

Ik zit van negen uur ’s ochtends tot drie uur ’s middags achter de computer, ik moet notulen uitwerken, blogs schrijven en aanpassen en mijn mail doen. Maar wat ik eigenlijk wil doen is mijn boek uitlezen. Mea Culpa verraste me gisteren zo, dat ik echt niet kon wachten om ‘m uit te lezen. Wat een knaller! Mijn recensie komt 4 maart online, hou dus mijn blog in de gaten.

’s Avonds bak ik echt de mooiste pannenkoeken die ik ooit gebakken heb. Mijn geheim? De pan heel heet laten worden en er bijna geen olie of boter in doen. Ze smaken ook nog eens heel lekker.

IMG_20160216_205354

Dinsdag 16 februari

Dit is echt de meest rare dag van de week. ’s Ochtends kwam Stedin langs voor het plaatsen van een nieuwe meter, ik moest ’s ochtends sporten en mijn dude werkte de hele dag thuis. Daarnaast moest ik ’s middags werken en dus had ik ’s avonds het idee dat ik niet heel veel gedaan had. Ik las wel veel, ik las ‘To all the boys I’ve loved before’ uit, wat een schattig boek!

We spelen nog even met Jamie, we kijken hoeveel objecten we op hem kunnen leggen voordat hij beweegt. Dit balletje lag echt een kwartier op zijn buik.

Vandaag komt mijn Zalando bestelling binnen en OMG ik hou van mijn nieuwe broeken! Een jegging (oh wat zit dat heerlijk) en een ripped skinny jeans. Ik ben in de zevende hemel.

Woensdag 17 februari

Ik moet eigenlijk wat dingen in het huishouden doen, maar High School Musical roept al een week mijn naam. Die zet ik lekker hard aan terwijl ik schoonmaak, blog en mijn mails doe. Heerlijk meezingen! Ik moet ’s middags weer werken en doe dus verder weinig. Ik begin wel in ‘Duizend stukjes van jou’, een boek waar ik zo naar heb uitgekeken.

Hoe was jouw week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *