Dear diary #2

Dear diary #2

Deze week kreeg ik veel leuke post, ging ik naar de bios en had ik een paar baaldagen. Wat een week!

IMG_20160207_095106

Vrijdag ging ik bij mijn nichtje koffie drinken, lekker bijkletsen en (kook)boeken uitwisselen. Ik had naderhand zo’n zin om nieuwe recepten uit te proberen en op reis te gaan, heerlijk zo’n ochtend! Ik begon gisteren aan ‘Misschien ooit‘ van Colleen Hoover en vond het stiekem een beetje jammer dat ik weg moest, haha!

Ik heb bruistabletten omdat ik zoveel last heb van slijm in mijn keel. Jamie vindt ze heel interessant, maar ook heel eng. Kijk dat koppie nou, wat een ondeugend beest.

Zaterdag zouden we naar de bioscoop gaan, we hadden nog bonnen en het was het laatste weekend dat Star Wars in IMAX 3D draaide. Helaas liep het wat anders en zijn we uiteindelijk de hele dag thuis gebleven. Dat vond ik niet zo erg want ik moest ‘Misschien ooit’ nog uitlezen voor de blogbom van maandag.

IMG_20160208_114833

Zondag gingen we eerst lunchen bij mijn schoonouders en daarna door naar de bioscoop. Omdat ik nog een VVV-bon had, had ik bij de American Book Centre ‘Glass Sword’ gereserveerd. Natuurlijk kon ik daar niet mijn hele bon aan uitgeven en kocht ik ook nog ‘Clockword Princess’ en ‘Clockwork Angel’ (Clockwork Prince kocht ik op het Boekenfestijn al) en een superleuke magnetische boekenlegger Blossom Books.

Daarna gingen we eindelijk naar Star Wars. Mijn dude keek hier meer naar uit dan ik, hij is een Star Wars fan, ik keek ze voor hem. Een korte review: ik vond het begin van de film niet zo heel goed, ik had het idee dat ik een groot stuk gemist had. Toen ik eenmaal in het verhaal zat, vond ik het wel een toffe film en ik zal zeker het volgende deel gaan kijken.
Alleen IMAX 3D is echt een hel voor mij. Het geluid is zo ontzettend hard en met al een bril op mijn hoofd, zit de 3D bril echt niet gemakkelijk. Ik wilde het liefst na de film in een donker stil hoekje bijkomen.

IMG_20160208_155133

Maandag werkte ik aan mijn blog en las ik ‘Simon vs de verwachtingen van de rest van de wereld’ uit (OMG wat een geweldig boek!). Daarna ging ik naar de stad, ik sta nu officieel als vrijwilliger van de bibliotheek geregistreerd. Echt zo onwijs leuk en ik hoop dat ik lekker veel aan de slag kan.
Ik had nog Oreo’s van gisteren die ik lekker opat terwijl ik verder las in City of Ashes.

IMG_20160209_162702

Dinsdag moest ik werken en ging ik ’s avonds sporten. Mijn fysio/trainer heeft een nieuwe baan en dat was reden voor taart. Niet zo handig om dat voor de les te doen, ik was niet vooruit te branden. Ik had best wel een baaldag eigenlijk, en probeerde me daar een beetje overheen te zetten. Maar ja, als je in de supermarkt staat en je bijna moet huilen omdat ze alleen maar keiharde avocado’s hebben en je zo’n zin had in pasta met avocado, dan weet je dat het niet gaat werken. Ik gaf me er maar aan over. Het pakje van Blossom books met de geweldige canvas tas paste perfect bij de Oreo’s die ik kocht.

IMG_20160210_174147

Gisteren had ik er nog steeds een beetje last van, maar het huishouden kon ook niet wachten. Ik stond op na een gebroken nacht (ik had weer een kat die aan het spoken was), maar kijk uiteindelijk wel terug op een productieve dag, al voelde het niet echt zo. Ik kreeg nog wel twee leuke pakjes binnen, een met het boek van Annemerel (‘Live Love Run’) en een met ‘De doodsvogel’, het vervolg op ‘Ik reis alleen’. Naar beide boeken keek ik al heel erg uit en ik heb het boek van Annemerel al even doorgebladerd en het ziet er zo tof uit!
Ik maakte ’s avonds sushi, wat echt gewoon weer niet ging zoals het hoorde. Ik haal voortaan wel sushi, want er gaat elke keer dat ik het zelf maak wel wat mis.
Ondanks dat ik gisteren niet vooruit te branden was bij de fysio, heb ik toch spierpijn. Ik heb wat nieuwe oefeningen gedaan (squats en lunges) en auuuuuu!!! Dat doet behoorlijk zeer!

Hoe was jouw week?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *