Films en series #8

films en series 8

In januari was ik 2 weken ziek en dat is te merken aan de hoeveelheid films en series die ik gekeken heb. Netflix was echt mijn beste vriend (sowieso al hoor!) tijdens die weken, wat is dat toch een heerlijke luxe! Ben je nog op zoek naar leuke films en series, kijk dan vooral mee!

Making a murderer

Filmed over a 10-year period, Making a Murderer is an unprecedented real-life thriller about Steven Avery, a DNA exoneree who, while in the midst of exposing corruption in local law enforcement, finds himself the prime suspect in a grisly new crime. Set in America’s heartland, the series takes viewers inside a high-stakes criminal case where reputation is everything and things are never as they appear.

Tja, iedereen kent deze serie bijna wel, het was een echte hype. Een bizarre realistische serie waarbij je aan het eind echt met open mond zit. Ik heb regelmatig ‘NEEEEE dat meen je niet’ geroepen. Ongelooflijk.

The mind of a chef

Chef David Chang, along with his friends, explore, explain and enjoy food from around the world.

Ik hou van programma’s als Masterchef (vooral de Australische versie) en dit is dan ook een tof programma. Ik moet wel zeggen dat ik alleen het seizoen met David Chang heb gekeken, de rest vond ik niet zo heel boeiend. Ik ben wel echt fan van David Chang geworden en wil meer ramen (noodles) gaan eten.

Postgrad

Ryden Malby graduates from college and is forced to move back into her childhood home with her eccentric family, while she attempts to find a job, the right guy, and just a hint of where her life is headed.

Deze film kwam ik op Netflix tegen en zag dat de actice die Rory in de Gilmore Girls speelt mee doet. Voor mij een reden om deze film te kijken. Het is een prima film om te kijken als je ziek bent of als je een leuke film op de achtergrond wilt hebben. Gewoon een aardige film.

How to get away with murder

A group of ambitious law students and their brilliant criminal defense professor become involved in a twisted murder plot that promises to change the course of their lives.

Echt, wil je een topper van een serie kijken, dan is dit echt een aanrader. Geloof me, het bingewatchen komt gelijk na de eerste aflevering. Het begint met een klapper, een vooruitblik, en dat zorgt ervoor dat je gewoon wilt weten hoe het afloopt. Retespannend. Seizoen 1 staat op Netflix, dus je hebt heerlijk wat te kijken.

The longest ride

The lives of a young couple intertwine with a much older man, as he reflects back on a past love.

Als je van romantische films houdt, dan ken je de films van Nicholas Sparks vast wel. ‘The notebook’ en ‘A walk to remember’ zijn twee van mijn favoriete jank-films. ‘The longest ride’ past goed in dat rijtje, hoewel ik nu de verhalen van Nicholas Sparks wel een beetje zat wordt, het is altijd een beetje hetzelfde verhaal, maar als je ziek bent zijn dat wel de films die ik heerlijk vind. Ook ‘The longest ride’ is een prima film waarbij je gegarandeerd aan het einde aan het huilen bent.

The last ship

The crew of a naval destroyer is forced to confront the reality of a new existence when a pandemic kills off most of the earth’s population.

Ben je op zoek naar een onwijs spannende serie om samen met je lief te kijken, waar nog een beetje knappe mannen in spelen? Dan is ‘The last ship’ echt een aanrader. Hoe ze het voor elkaar krijgen om je elke aflevering op het puntje van je stoel te laten zitten, is me een raadsel, maar damn, het is zo’n goede serie. En hallo, Dr McSteamy uit ‘Grey’s Anatomy’ speelt hier in, dus je hebt echt kijkplezier ;)

Ant-man

Armed with a super-suit with the astonishing ability to shrink in scale but increase in strength, cat burglar Scott Lang must embrace his inner hero and help his mentor, Dr. Hank Pym, plan and pull off a heist that will save the world.

Wij kijken serieus alle superhelden films en dus moesten we deze natuurlijk ook kijken. Maar ja, Ant-man is niet echt een superheld en de film viel ook een beetje tegen. Het leek soms wel een flauwe komedie die we aan het kijken waren. Het was wel een ok film, maar niet als je echt zin hebt in een goede superhelden film.

Zo, dat waren de films en series die ik afgelopen tijd heb gekeken. Heb je nog tips voor mij, laat het achter bij de reacties!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *