Read more #2

Read more

Ook deze week zocht ik het internet af voor de leukste en interessantste boekennieuwtjes!

De longlist van Libris is bekend. Het enige boek dat ik gelezen heb van deze lijst is ‘Lieveling‘ van Kim van Kooten en ik ga ook heel hard duimen dat dit boek wint. Welk boek vind jij het beste?

Ben je fan van Harry Potter? Dan zou je volgens The Huffington Post deze boeken ook moeten lezen. ‘The night circus’ staat al op mijn verlanglijstje en ik wil de boeken van Haruki Murakami nog steeds lezen. Heb jij al boeken van dit lijstje gelezen?

Ik ben net begonnen in ‘Misschien ooit’ van Colleen Hoover (de recensie volgt maandag al!) en daar hoort een playlist bij. Ik hou nooit zo van muziek luisteren tijdens het lezen, maar The Guardian vindt dat dit zelfs je leesbeleving kan verbeteren. Ik hou jullie op de hoogte! Luister jij muziek tijdens het lezen?

Echt, ik ben zo jaloers op het leeshoekje van Mara. Ik lees gewoon op onze bank of in de zitzak en heb al helemaal geen ruimte voor een leeshoekje. Dat staat wel op mijn verlanglijstje voor een volgend huis. Maar voor nu doe ik inspiratie op bij Mara.

CPNB makate bekend welke boeken het meest populair waren in de bibliotheek afgelopen jaar. Fijn om te horen dat 46% van de uitleningen voor de jeugd zijn, wie zegt nou dat lezen niet cool is?

En als laatste even gieren van het lachen om ‘Skittle women’ en ‘Lord of the onion rings’. Twitter kan zo hilarisch zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *