Dear diary #1

Dear diary #1

Als trouwe lezer weet je misschien dat op donderdag altijd ‘Dankbaar op donderdag’ online kwam. De laatste weken was het meer een dagboek van wat ik die afgelopen week uitgespookt had. Daarom vond ik dat het een naamswijziging moest krijgen. Daar heb ik nog wel even over na moeten denken, maar vanaf nu komt elke week op donderdag ‘Dear diary’ online. Hierin kun je lezen wat ik afgelopen week heb beleefd (of niet..).

IMG_4619

Donderdag 28 januari

Zoals je misschien al hebt gelezen, ging ik donderdag naar de Winter Books, Blogs en Borrel van VBK Media. Mijn verslag lees je hier. Het was zo ontzettend leuk, maar ik was wel gesloopt toen ik thuis kwam.

Vrijdag 29 januari

Ik moest vandaag werken en dus deed ik in de ochtend niet veel meer dan lezen en Supernatural kijken. Ik las vandaag ‘Ik reis alleen’ van Samuel Bjork uit, pfff wat was dat einde spannend zeg! Ook deden we ’s avonds boodschappen.

IMG_20160130_100921

Zaterdag 30 januari

Vandaag was onze ‘lazy Saturday’. We sliepen uit, ik begon in ‘Moon Shadow’ van J.R. Rain (die me een beetje teleurstelde) en we keken ‘The Last Ship’ en ‘Wie is de Mol?’. Zaterdagavonden zijn behoorlijk stressvol, ik kijk ‘Wie is de Mol?’, maar zit ondertussen ook alvast mijn recap van de aflevering te typen. Tijdens Moltalk begin ik aan mijn recap en zet ‘m meestal vlak daarna online. En dan ga ik naar mijn realtime bezoekersaantallen kijken, haha! Zo leuk om te zien dat die blogs heel populair zijn.

IMG_20160131_101144

Zondag 31 januari

Aaaah, ik werd vandaag heel enthousiast wakker: het was tijd om mijn bff weer te zien en naar het Boekenfestijn te gaan. Perfecte combi, al zeg ik het zelf. Mijn dude bracht me naar de Ahoy (onderweg stopten we nog om koffie te halen) en toen ging het snuffelen van start. Wat is het toch heerlijk om daar te snuffelen. Mijn haul heb je gisteren kunnen zien.

Ik las ’s avonds laat nog ‘Moon Shadow’ uit, het einde was nog wel even spannend!

image-20160201_133659

Maandag 1, dinsdag 2 en woensdag 3 februari

Tja, die gooi ik allemaal maar even op een hoop, want ik ben vrij deze week. Ik heb niet veel te doen en dus maak ik ook weinig mee. Maandag probeerde ik foto’s van mijn haul te maken, maar ik had een aanhankelijke kat. Niet echt handig! Ik begon vandaag in ‘Nooit meer hetzelfde’ van Anja Du Bois, over de Puttense moordzaak. Ik kon dit boek echt niet uit mijn handen leggen, wat een indrukwekkend boek zeg. Ik las deze dan ook in een dag uit.

IMG_20160202_163544

Dinsdag was ik om kwart voor zeven al op omdat Jamie aan het kloten was, niet echt heel fijn. Ik deed wat huishoudelijke klusjes, werkte aan mijn blog en deed per ongeluk een dutje van 2 uur.. Oeps! Ik las vandaag ‘The Schwa was here’ uit (niet geheel boeiend) en begon in het prachtige boek ‘Het huis op de heuvel’ van Eve Chase. Vandaag kreeg ik nog twee boeken binnen, ‘Simon vs de verwachtingen van de rest van de wereld’ en ‘Duizend stukjes van jou’. Ik ben zo benieuwd naar ‘Simon vs..’ en vind het ook echt een toffe campagne van Blossom Books waar ik 1000% achter sta.

’s Avonds ging ik sporten, maar ik voelde me zo licht in m’n hoofd dat ik snel naar huis ging. Na een goede maaltijd ging het gelukkig weer.

Woensdag zou een lange dag alleen worden, mijn dude ging bij zijn ouders eten. Vandaag kwam ook het nieuwe boek van Hendrik Groen binnen, ik ben zo benieuwd! Mijn moeder kwam langs en we zijn even naar de markt en de Action geweest. Even betekent bij ons drie uur! Echt, de Action is echt gevaarlijk, ze hadden weer zoveel leuke dingen! Verder werkte ik weer aan mijn blog (zoals eigenlijk elke dag – met 9 blogs per week kan het ook niet anders!) en las ik verder in ‘Het huis op de heuvel’. Ik keek ook nog wat afleveringen van Supernatural.

Zo, dat was mijn week. Ben jij nog naar het Boekenfestijn geweest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *