Haul Boekenfestijn Rotterdam 2016

Haul boekenfestijn

Afgelopen zondag ging ik naar het Boekenfestijn in Rotterdam. Ondanks dat ik gehoord had dat het tegenviel, ging ik toch nog met een flinke buit naar huis. Vandaag laat ik je zien wat ik allemaal gekocht heb!

Zoals altijd had ik een budget opgesteld, dit was deze keer weer €50. Ik zat er iets overheen, ik was uiteindelijk €53 kwijt, dat viel dus heel erg mee. Ik vond het Engelse gedeelte behoorlijk tegenvallen, dit was maar 1 tafel! En de YA boeken vond ik ook niet heel veel bijzonders, ik geloof dat de Twilight boeken er al voor het derde jaar op een rij lagen. Ik had toch wel iets vernieuwing verwacht, maar helaas.

Wat me trouwens echt irriteert is dat delen niet bij elkaar liggen. Ik ben de verschillende boeken van de Outlander serie echt door de hele hal tegengekomen. Ook stripboeken liggen compleet door elkaar en dat zoekt gewoon echt niet prettig. Ik was op zoek naar bepaalde delen van de Buffy comic, maar doordat je elke bak door moet, wordt het zoeken echt verschrikkelijk. Ik heb daar dan ook de helft overgeslagen, want ik was het zoeken behoorlijk zat op een gegeven moment.

Goed, nu wat ik gekocht heb!

haul boekenfestijn 1

Ik bestelde voor de kerst bij Awesome Books de gehele Mortal Instruments serie en toen ik deze uiteindelijk binnen kreeg, kon ik wel huilen. Deel vier was zo erg beschadigd dat ik ‘m niet eens meer als used kon beschouwen, maar eerder abused. Echt, de scheuren zaten in de cover. Ik diende een klacht in bij Awesome Books en kreeg echt heel netjes de helft van het totaalbedrag van mijn bestelling terug. Toen ik deel vier van deze serie op het Boekenfestijn zag, was ik echt helemaal blij. Ik pikte snel het laatste exemplaar in.

Verder kocht ik per ongeluk deel 3 in de Hush Hush serie, haha. Ik had echt thuis pas door dat dit deel drie was, die nu door Moon opnieuw uitgegeven wordt. Het boek ‘Schaduwkant’ van Isa Maron kocht ik omdat ik zo genoot van de Noordzeemoorden, dat ik meer van haar wilde lezen. Van de andere twee boeken sprak de achterflap me aan.

Haul boekenfestijn 2

Tja, als ik de hele Mortal Instruments serie heb, wil ik ook de Clockwork serie natuurlijk. Deel twee was het enige deel wat er lag, maar deze was in hardcover maar €4,99 en kon ik dus niet laten liggen. Van ‘Dansen in de hemel’ heb ik zoveel goede recensies gelezen dat deze al echt heel lang op mijn verlanglijstje staat. De twee overige boeken zijn het eerste en tweede deel in een serie, en waren €1,99 en €2,99 en kon ik daarom gewoon niet laten liggen. Deze lagen trouwens ook geheel verspreid door de hal, ik was blij dat ik deel twee gewoon in mijn mandje had gegooid en later nog deel een tegen kwam.

Haul boekenfestijn 3

Dit was eigenlijk een beetje een miskoop. Ik dacht een kadootje mee te nemen voor mijn dude, die van Batman houdt. Maar dit was een soort companion boek bij een spel. Er zitten dan wel weer vier lithografieën in, dus dat is wel weer mooi meegenomen.

Haul boekenfestijn 4

Ik kocht nog een stapel comics van Buffy. Ik kocht deel 1 van een serie vorig jaar op het Boekenfestijn en ging dus op zoek naar de drie andere delen. Ik slaagde er niet helemaal in, maar besloot er toch een paar mee te nemen. Voor €0,99 per stuk kon ik het gewoon niet laten liggen.

Haul Boekenfestijn 5

Ik kocht als laatste nog het eerste deel in de Game of Thrones comic, er lagen er nog meer (ik geloof deel 5, 8 en 11), maar die nam ik niet mee. Mijn dude was hier helemaal blij mee, terwijl ik deze eigenlijk voor mezelf had gekocht, haha! Ik kocht ook nog een Angel comic.

Ondanks dat het aanbod een beetje tegenviel ben ik toch echt nog goed geslaagd. Een keer per jaar is wat mij betreft ook echt genoeg, hoewel ik het gewoon zo leuk vind om te snuffelen dat ik misschien in september wel weer naar het Boekenfestijn in Utrecht ga.

2 thoughts on “Haul Boekenfestijn Rotterdam 2016

  1. Je bent inderdaad nog goed geslaagd. Vind het rondsnuffelen ook altijd heerlijk. Hopelijk hebben ze volgende keer weer een wat beter Engels aanbod, want dat viel mij ook erg tegen in Rotterdam.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *