Gelezen boeken januari 2016

Gelezen boeken januari 2016

Zo, de eerste maand van het jaar is voorbij en ondanks dat ik bijna twee weken ziek ben geweest, heb ik toch 14 boeken uitgelezen! Ik wilde er eigenlijk 16 lezen, maar ik las best pittige boeken en ik had, toen ik ziek was, weinig zin om te lezen. Met 14 boeken ben ik toch goed begonnen aan het jaar!

Ik las de volgende boeken, als de recensie al online staat, dan kun je op de titel van het boek klikken om deze te lezen.

 1. De eerlijke vinder – Stephen King (****). Echt een van de beste boeken van deze maand. Ik kijk zo uit naar het volgende deel!
 2. De sparkle – Sietse Bakker (**). Ik was behoorlijk teleurgesteld in dit boek, er stonden voor mij te weinig handvaten in.
 3. Ocean of blood – Darren Shan (****). Echt, ik ben zo’n fan van Darren Shan, dit boek was zo heerlijk.
 4. Make over missie – Trinny & Susannah (***). Vooral gericht op kledingadviezen, prima boek, maar niet levensveranderend.
 5. Hush, hush – Becca Fitzpatrick (***). Heerlijke YA voor de fans van Twilight.
 6. Exit USA – Suzanne Peters (***). Een roman over het nemen van je eigen besluiten.
 7. Palace of the damned – Darren Shan (****). Tja, het derde deel in de Larten Crepsley saga was weer geweldig.
 8. Brothers to the death – Darren Shan (****). Het laatste deel in deze serie en een mooie afsluiter en begin van de Darran Shan saga.
 9. Eleanor & Park – Rainbow Rowell (****). Wat een lief boek zeg, hier heb ik echt van genoten.
 10. Langzaam, sterf langzaam – John Burley (****). Heel wat anders, deze gruwelijke thriller. Wel een debuut met wat aanmerkingen, maar ik las ‘m binnen een dag uit.
 11. De vertrouweling – Kate Morton (****). Je moet er even inkomen, maar wat een knaller van een roman zeg.
 12. In seizoenen – Judith Visser (****). Een prachtige ode aan Annabel. Onwijs mooi boek over een zwaar onderwerp.
 13. Ik reis alleen – Samuel Bjork (****). In het begin waren het teveel personages voor mij, maar het intrigeert wel. Het einde is zenuwslopend!
 14. Moon Shadow – J.R. Rain (***). Het elfde deel in de serie over Samantha Moon, ik vond ‘m een beetje tegenvallen.

Zo, dat was mijn leeslijst van januari! Wat ga ik in februari lezen? Ik hoop deze maand 16 boeken te lezen, maar er staan ook wat comics op de lijst. Ik kocht gisteren op het Boekenfestijn Buffy comics en die ga ik zeker lezen deze maand.

Nou kan het natuurlijk nog wijzigen, aangezien ik niet weet wat er binnen gaat komen. Wat ik in ieder geval ga lezen zijn de volgende boeken:

 • Het huis op de heuvel – Eve Chase.
 • Nooit meer hetzelfde – Anja du Bois.
 • Crescendo – Becca Fitzpatrick.
 • The Schwa was here – Neal Shusterman.
 • Misschien ooit – Colleen Hoover.

Dan ben ik nog lang niet op mijn 16 boeken, maar er liggen er nog een flink aantal op mijn TBR stapel, dus daar kies ik uit, afhankelijk van waar ik zin in heb.

Wat zijn jouw leesplannen voor februari?

 

2 thoughts on “Gelezen boeken januari 2016

 1. Nou, ik heb er, voor mijn doen, ook behoorlijk wat liggen, zeker nog wel n stuk of 10, maar die ga ik echt niet uit krijgen in één maand tijd!!

 2. Wow 14 boeken in één maand is echt veel! Zelf maak ik nooit een TBR, omdat ik me daar toch niet aan kan houden.. Wel ben ik van plan om deze maand de Across the Universe trilogie te herlezen en verder probeer ik iedere maand een klassieker te lezen :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *