Read more #1

Read more

Read More is een nieuwe rubriek op mijn blog: het leukste en interessantste boeken-gerelateerde nieuws voor jou verzameld. Ik zoek elke week het internet af en verzamel voor jou de leuke quizjes, interessante artikelen over boeken en ander leuk boekennieuws. Pak een kop koffie of thee en ga lekker zitten!

Lees je mee?

Stephen Fry en Ian McKellen over het feit dat boeken geholpen heeft om te gaan met hun psychische problemen. Ik heb dat zelf ook, vooral als ik boeken over depressie lees. Het is fijn om te lezen dat je niet de enige bent!

De Telegraph heeft alvast 4 geweldige YA boeken die in 2016 uitkomen op een rijtje gezet. Blossom Books liet al op Twitter los dat ze Never Evers uit gaan geven (maar pas in de winter)!

Er is weer een nieuwe theorie over de Deathly Hallows bedacht en dit is wel heel toevallig! J.K. Rowling heeft er nog niets over losgelaten, maar ik vind ‘m wel mooi kloppen.

Ik plaatste de 17 waarheden die alleen boekenliefhebbers begrijpen al eerder op Facebook, maar vond hem het nogmaals delen zeker waard.

Er is een nieuw Beatrix Potter verhaal ontdekt, 102 jaar nadat ze het geschreven heeft. Beatrix Potter ken je misschien wel van de kinderboeken over Peter Rabbit.

Heb jij nog leuke nieuwtjes over boeken gevonden deze week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *