Dankbaar op donderdag #19

Dankbaar op donderdag #19

Afgelopen week was nog een gekke week, een deel van de week was ik ziek en het andere deel was ik vrij. Ik deed het dus rustig aan.

IMG_20160120_154537

Donderdag voelde ik me nog echt niet goed. Jamie was heel lief en bracht een groot deel van de dag bij me op of onder de fleecedeken door.

Vrijdag voelde ik me iets beter en was ik lekker creatief bezig, ik knipte een hele hoop stickers voor in mijn planner en ruimde ook mijn knutsel-lade op.

Zaterdag voelde ik me ineens weer minder lekker, dus deed ik het weer rustig aan. Ik ging in bad met eucalyptus-olie, echt mijn favoriet als ik verkouden ben. Een neusdouche is trouwens ook een tip, ik ben echt niet snipverkouden geweest door dat ding.

IMG_20160124_160307

Zondag was ik alweer creatief bezig, ik maakte mijn layout voor de week en ondertussen keken we ‘Goosebumps’. Ooh wat een toffe film was dat, echt een aanrader.

IMG_20160125_171813

Jamie heeft de laatste tijd echt z’n buien, hij wil ’s ochtends als mijn dude onder de douche staat, bij mij in bed, maar dan niet gezellig, maar IN de dekbedhoes. Verder kan hij goed kloten en altijd om half zes, terwijl ik niet vroeg op hoef. Ik maakte deze foto van hem en je kunt zien dat hij echt geirriteerd is, want ik maakte hem wakker. Pech gehad, dat deed ie ook bij mij. Katten kunnen soms echt assholes zijn.

Screenshot_2016-01-25-17-18-40.png

Wat wel weer echt tof was, was dat Gretchen Rubin (ja, die schrijfster!) mijn foto repostte op haar instagram pagina. Ik vind het echt leuk als auteurs mijn foto’s liken, maar een repost is natuurlijk helemaal leuk.

Woensdag ruimde ik op, ik verzamelde een hele hoop Flows voor Emmy, zocht mijn andere tijdschriften uit en kon zo twee planken in mijn boekenkast leegmaken! Ik zie altijd zo op tegen opruimen, maar als ik eenmaal bezig ben, is het ook wel weer lekker.

Het lezen gaat eindelijk weer iets beter. De griep heeft me echt niet geholpen met lezen, ik had gehoopt 16 boeken te lezen deze maand, maar ik ben nu pas bezig in boek 13. Ik denk niet dat ik de 16 nog ga halen, zeker omdat de komende dagen best druk zijn (maar wel met leuke dingen!).

Deze week was ik dankbaar voor de neusdouche, fleecedekens, kattenknuffels, opruimen en mijn leesflow weer terug krijgen.

Waar ben jij dankbaar voor deze week?

One thought on “Dankbaar op donderdag #19

  1. Nou dat je geirriteerd door Jamie’s gedrag, was erg duidelijk: zo!
    Verder lekker bezig geweest met opruimen, tereijl je niet echt lekker was, gaf je toch zeker n goed gevoel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *