Dankbaar op donderdag #18

Dankbaar #18

Afgelopen week was een rare week. Ik voelde me niet heel super en dus heb ik heel weinig gedaan.

IMG_20160115_152023

Donderdag heb ik vooral in bed en op de bank gelegen, met het eerste seizoen van ‘How to get away with murder’ op Netflix. Van lezen komt heel weinig helaas. ’s Middags kreeg ik mijn Happy Planner binnen en ik kon echt niet wachten om ermee aan de slag te gaan.

Vrijdag werkte ik ’s ochtends in de bibliotheek als vrijwilliger, wat was dat leuk! De rest van de dag hing ik een beetje op de bank en was ik lekker creatief bezig met mijn Happy Planner.

IMG_20160117_110532

Het weekend deden we nog rustig aan, het ‘sneeuwde’ zondag zoals je kunt zien op de foto, haha!

IMG_20160120_110925

Dinsdag moest ik werken en daarna… begon het. De griep. Ik ben even naar de fysio geweest omdat ik last van m’n rib/schouder had. Ik ben gekraakt (joehoe!) en daarna ben ik weer in bed gekropen. Woensdag bracht ik door met lezen en ‘How to get away with murder’. Hopelijk voel ik me snel beter!

Dankbaar ben ik vooral voor mijn neusdouche, pijnstillers en fleecedekens. Heerlijke boeken (hoewel lezen niet snel gaat!) en Netflix is ook heerlijk om de dag door te komen.

Hoe was jouw week?

2 thoughts on “Dankbaar op donderdag #18

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *