Dankbaar op donderdag #17

Dankbaar op donderdag 141

Afgelopen week las ik heel veel, kreeg ik een paar leuke boeken binnen en at ik gezond. Kijk je mee naar mijn week?

IMG_20160109_125240

Het nieuwe jaar is begonnen en dus ben ik ook weer begonnen met gezond eten. Na al die feestdagen en vakantie was het weer tijd voor salades tussen de middag. Ik ben nu ruim een week bezig met ‘geen koolhydraten tijdens de lunch’ en voel me echt een stuk beter.

IMG_20160110_110101

Het weekend is om te lezen. Nou doe ik dat door de weeks natuurlijk ook, maar soms voelt dat als spijbelen. Wat ik het heerlijkst vind is op zondagochtend na het ontbijt een kop koffie (oh ik hou van de Nespresso cappucino’s) lekker op de bank kruipen met een boek. Afgelopen weekend las ik de laatste twee delen in de ‘Saga van Larten Crepsley’, oh wat hou ik van Darren Shan. Ik zit er nog aan te denken om de hele saga van Darren Shan te gaan herlezen dit jaar, dat lijkt me echt zo leuk om te doen. Misschien later dit jaar.

IMG_20160112_131306

Naarmate de week vorderde, hoe slechter ik me ging voelen. Dinsdag bracht ik het meeste van de dag door op de bank, ik ontdekte ‘How to get away with murder’ op Netflix en Jamie was de hele dag niet bij me weg te slaan.

Woensdag moest ik werken, dus nam ik wat pijnstillers in en ging ik op naar het werk. Gelukkig was ik om drie uur ’s middags weer thuis en kon ik op de bank kruipen, met de eerste aflevering van ‘Shadow Hunters’, een nieuwe serie op Netflix gebaseerd op de boekenserie ‘The mortal instruments‘, waar ik laatst deel 1 van las. Ik vond het boek zo leuk dat ik de rest van de serie heb besteld (via Awesomebooks, geen aanrader, die shipping dates kloppen voor geen meter!). De serie was trouwens ook erg tof, ik kan niet wachten op de volgende aflevering!

Boeken

Deze week kreeg ik ook nog twee beauty’s van boeken binnen. ‘Langzaam, sterf langzaam’ was een onverwachts kadootje van Harlequin en als ik de achterkant lees is het echt een boek voor mij. ‘Het huis op de heuvel’ is zo’n mooi boek en kreeg ik van uitgeverij Boekerij.

Hoe was jouw week? Waar ben jij dankbaar voor?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *