De leukste alternatieven voor plastic tasjes

Plastic tasjes

Vanaf 1 januari krijg je geen gratis plastic tasjes meer als je gaat winkelen. Nu kun je natuurlijk in de winkels een tasje kopen, maar veel leuker is het om je eigen shopper mee te nemen. Maak een echt statement en kies uit een van deze te gekke tassen!

linnen tas blossom books

Blossom Books

Blossom Books geeft niet alleen toffe boeken uit, maar brengt ook regelmatig toffe non-book items uit. Naast kussenslopen, pageflags en andere items hebben ze ook verschillende canvas tasjes ontworpen. Op de foto hierboven zie je het tasje dat ik zelf heb. Het fijne van deze tasjes is dat ze maar €4,50 kosten en dus kun je gemakkelijk je colectie uitbreiden!

linnen tas YA non books2

Best of YA

Ben je fan van The Hunger Games? Dan is deze tas, ontworpen door Emmy van Zon en Maan, echt een musthave voor je. Hoe tof is deze tas? Echt, deze staat nog hoog op mijn verlanglijstje hoor! De tas is te koop bij diverse boekhandels, klik hier voor de complete lijst.

LOQI tote

What’s in a bag

Tja, ik heb geen aandelen in deze webshop, maar de winkel van Natasja is wel echt een van mijn favorieten. Ik won een tijd geleden een Loqi tote op haar instagram account en serieus, de hoeveelheid complimenten die ik heb gekregen over de tas is echt te gek. Je kunt de tas heel klein opvouwen, daarom is deze Loqi tote echt ideaal om altijd in je tas te hebben en er kan gewoon makkelijk 20 kilo in. Misschien niet echt te adviseren om 20 kilo mee te sjouwen (maar een bezoekje aan de bibliotheek of het Boekenfestijn en je komt een heel eind!), maar het kan wel.

hema rookworst tas

Hema

Hoe geweldig is deze rookworst-shopper van de Hema? Verkrijgbaar voor maar €1, dus echt een koopje. Helaas (nog) niet online verkrijgbaar, maar he, een bezoekje aan de Hema is nooit weg, toch?

ABC tasjes

American Book Center

Een van mijn favoriete winkels in Den Haag, de American Book Center heeft al jaren leuke tassen te koop, maar er zijn nu nieuwe bij gekomen! Hierboven zie je een aantal voorbeelden, ik denk dat ik die laatste binnenkort maar eens ga aanschaffen!

Heb jij nog andere leuke tasjes gespot? Laat het achter bij de comments!

One thought on “De leukste alternatieven voor plastic tasjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *