Dankbaar op donderdag #16

Dankbaar #16

Er is er al even geen geweest, maar op de laatste dag van het jaar, moet het natuurlijk gewoon.

Afgelopen week heb ik al teruggekeken op 2015, en ben ik al een beetje dankbaar geweest. Dankbaar was ik wel het hele jaar, ik heb mooie dingen gedaan en bereikt. Meer mezelf geworden, meer mijn eigen stem gevonden op mijn blog, fijne mensen mogen ontmoeten en prachtige boeken mogen lezen.

Afgelopen week had ik vakantie en was het kerst, genoeg om dankbaar voor te zijn dus!

IMG_20151223_091741

Deze periode besteed ik vooral met relaxen, maar ook wil ik meer gepland hebben voor 2016. Die twee besloot ik te combineren en dus bracht ik een ochtend in bed door, met mijn laptop, notitieboekje en planners. Mijn doelen en voornemens voor 2016 zijn bepaald en ik weet wat ik wanneer wil gaan doen.

IMG_20151225_204338

Eerste kerstdag kookte ik voor mijn ouders en dude, ik maakte suppli (gefrituurde risottoballetjes), risotto met spinazie, paddenstoelen en lamsworstjes en als toetje speculaastiramisu. Daarna speelden we een spelletje Monopoly.

Tweede kerstdag maakte ik geen foto’s, maar bracht ik door met mijn schoonfamilie. Erg gezellig en vooral gelachen om de kleine kids die een plezier hadden met de dansende kersthond.

deligted_full

Ik deed, zoals velen, op instagram de ‘Best nine of 2015′, de meeste gelikede foto’s van 2015. Dit waren ze! Volg je me al op instagram? Ik plaats voornamelijk katten- en boekenfoto’s, haha!

IMG_20151230_154341

Selfies maken is niet echt mijn ding maar omdat er echt een flink stuk van mijn haar af is (en mijn krullen weer terug zijn!) vond ik het tijd voor een selfie. Normaal draag ik mijn haar in een knot of staart (ik ben vanmiddag naar de kappper geweest en ’t zit nu alweer omhoog!), maar los staat toch ook wel leuk.

Vandaag is het oudjaarsdag, die breng ik heerlijk thuis door. ’s Ochtends sporten, daarna lekker in bad en de rest van de dag ben ik van plan te lezen – ik moet nog 1 boek uitlezen om mijn doel van 200 boeken te behalen! Of dat laatste me gelukt is, dat lees je morgen.

Wat ga jij met oud & nieuw doen?

2 thoughts on “Dankbaar op donderdag #16

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *