Mijn TBR voor de kerstvakantie

TBR kerstvakantie

Het is bijna kerstvakantie en ik mag ook genieten twee heerlijke weken vrij. Wat ik ga doen? Moet je dat nog vragen? Lezen natuurlijk!

Bookmas readathon

Op 19 en 20 december is er weer een readathon, georganiseerd door Oh my Book. Ik heb me natuurlijk gelijk ingeschreven en heb het weekend vrijgehouden. Mijn plan is om in ieder geval 1 boek te lezen – ‘Stad in brand’, een pil van 1088 pagina’s. Lijkt me een goede uitdaging!

Meer informatie over de readathon kun je op Facebook vinden, maar er zijn ook nog genoeg andere leuke activiteiten op Oh my Book te lezen.

Kerstvakantie

Om mijn Goodreads reading challenge te halen moet ik nog 9 boeken lezen en daarom liggen er dan ook 10 boeken op mijn stapel. Haha. Ik was tijdens het maken van de foto vergeten dat ik in een boek bezig ben en die bijna uit heb. Pff. Ach, 1 boek meer is ook geen probleem.

Goed, wat ga ik lezen?

  • Harry Potter & the Philospher’s stone. De illustrated versie moet ik natuurlijk gewoon nog een keer lezen, ondanks dat ik de boeken uit mijn hoofd ken.
  • De eerlijke vinder van Stephen King. Die kreeg ik voor mijn lootje en ik kan echt niet wachten tot ik hierin kan beginnen.
  • Het onmogelijke leven. Dit is een recensieboek en ik heb er goede verhalen over gehoord, dus ik ben heel benieuwd hoe dit is.
  • List en Leugens is ook een recensieboek en oh my, het is zoooo pretty! Ik ben zo benieuwd!
  • Birth of a killer. Hello Darren Shan. Ik kocht dit boek op het Boekenfestijn in Apeldoorn en laatst kocht ik de rest van de serie, zodat ik alle delen binnen handbereik heb voor ik eraan begin.
  • Steeds beter van Gretchen Rubin. Gewoontes om af te leren, goed voornemen voor 2016 en daarom ook op mijn TBR.
  • Antsy does time zat in mijn John Green grabbag en ligt nog op mijn TBR.
  • Niemand weet is een boek dat ik van mijn moeder heb geleend en moet dus ook gelezen worden.
  • De sparkle lees ik ook als recensieboek en gaat me zeker weten helpen mijn sparkle te vinden voor 2016.

Zo, dat waren alle boeken op mijn kerst TBR. Op 1 januari kunnen jullie hier lezen of ik alles gelezen heb, dan volgt mijn overzicht van gelezen boeken in 2015!

Doe jij ook mee met de readathon?

One thought on “Mijn TBR voor de kerstvakantie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *