Mijn planner weken – Oktober, November en December

IMG_4438_Fotor_Fotor_Collage

Ik loop een beetje achter met mijn planner weken. Ik deed de eerste in september en daarna vergat ik het een beetje. Bij deze dus een superlange update over mijn planner pagina’s.

IMG_4438_Fotor

Je kunt merken dat ik helemaal los ben gegaan in de weken van oktober en november. Ik kocht A4 stickerpapier en maakte mijn stickers zelf. Achtergronden zoek ik gewoon op Google (ik zoek op cute tumblr backgrounds, daar krijg ik de beste resultaten) en heb in Word een bestandje gemaakt met een tabel waarbij de afmetingen helemaal passen in mijn planner. Even puzzelen, maar dan heb je ook wat.

Het papier aan de rechterkant is van Rie Elise Larsen en kocht ik een aantal jaar geleden bij Buiten de Lijntjes.

IMG_4439_Fotor

Het was deze week herfstvakantie, dus qua afspraken viel het mee. Ik ben vanaf deze week een beetje een kort dagboek bij te houden, helemaal leuk om zo je planner terug te bekijken.

IMG_4440_Fotor

Het was Halloween, dus moest ik natuurlijk een Halloween thema in mijn planner hebben. Gecombineerd met papier van de Lidl (of all places!).

IMG_4441_Fotor

De eerste week van november, lekker blauwig. Het begin van NaNoWriMo. Ik heb bewust de planner deze week vrij rustig gehouden.

IMG_4442_Fotor

Deze week is vrij rustig qua aantekeningen, want ik was heel druk. Dan hou ik mijn planner niet echt bij, behalve dan met een kort to do lijstje.

IMG_4443_Fotor

Ik had behoefte aan wat liefde in mijn planner. Hartjes dus! Ik heb het nog steeds heel druk en dat kun je wel een beetje zien.

IMG_4444_Fotor

Ik heb mijn stickers qua formaat aangepast en heb nu hele kolommen die ik uitgeprint heb. Ideaal, hoef ik ook niet te passen en meten met washitape. Ziet er gelijk een stuk rustiger uit (hoewel..Haha!).

IMG_4445_Fotor

Weer zo’n ijzig blauwe pagina. Ik was deze week vrij en niet lekker, dus ik heb mijn planner niet echt bijgehouden. Ik was ook echt heel laat met invullen, dus heb ik het meer als dagboek gebruikt.

IMG_4446_Fotor

Geen hele kolommen, ik geloof dat ik pas op dinsdag of woensdag mijn planner ging invullen. De kleine stickers kocht ik op eBay en hoef ik maar een klein beetje bij te knippen voordat ze in mijn planner passen. Het washitape kocht ik bij de Action en ik had zo’n zin omdat te gebruiken.

Zo. Dat waren alle weken. Ik ga nu echt proberen dit een maandelijkse rubriek te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *