Kerstinrichting 2015

Kerstinrichting

Ik vind het altijd leuk om bij andere mensen naar binnen te kijken, maar in ruil daarvoor vind ik ook dat anderen bij mij naar binnen mogen kijken. Vandaag laat ik jullie zien hoe ik onze woonkamer in kerstsfeer heb gebracht.

IMG_20151206_165454

Allereerst onze kerstboom. Dat heeft nogal wat voeten in de aarde gehad. Je ziet op de foto hierboven Jamie heel lief poseren bij de kerstboom en je ziet zeker wat ballen hangen. Dit duurde zo’n 8 uur. Het moment dat wij in bed lagen, ging meneer aan de slag hoor. De ballen moesten uit de boom geslagen worden en de boom moest zelfs om. Nu zitten er geen ballen meer in en is ie niet meer zo mooi. Ik kon wel huilen! Wat ik eraan moet doen, weet ik nog niet. Als we thuis zijn of als we weg zijn, kunnen de ballen blijven hangen, maar zodra we in bed liggen, gaat Jamie met de boom spelen. Grr!!

IMG_4420

Dat is dan ook de reden waarom ik andere decoratie heb, zoals deze papieren kerstboom van de Hema. Hier blijft hij gelukkig wel van af.

IMG_20151208_151850

Ik heb uiteindelijk de kerstballen op deze manier opgehangen. Hopelijk blijft dit zo hangen en blijft Jamie er vanaf.

IMG_4422

Dit is de poster die Anki van Zilverblauw op haar blog plaatste en die hangt op onze slaapkamerdeur.

IMG_4424

Dit kleine kersttafereeltje staat op onze tv kast (hoewel ik het ’s nachts in de boekenkast zet voor de veiligheid..).

IMG_4426

Onze boekenkast, waar normaal een fotolijst op staat, heb ik ook in kerstsfeer gebracht, met een kerst-Jack (uit ‘A nightmare before Christmas’), kerst-stokstaartjes (van de Action, volgens mij 2 of 3 jaar geleden), een mini-kerstboom, een snowglobe en een kerstster.

IMG_4428

Deze schattige waxinelicht-houdertjes kocht ik een aantal jaar geleden bij de Intratuin.

IMG_4431

Boven onze tv hangt deze geweldige slinger, die ik kocht in de uitverkoop bij Paperchase.

IMG_4437

En dit is onze gang. Ik had het idee om op een deur een kerstboom van lint te maken en daar de kleine kerstballetjes op te plakken, maar aangezien Jamie nog steeds overal achteraan gaat, vond ik dat geen goed idee. Vandaar dat ik deze versiering heb gemaakt. Erachter hangen ook de koperen lichtjes die ik van de week kocht.

Zo, dat was mijn tour van onze woonkamer! Heb jij je huis al in kerstsfeer gebracht?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *