Kerst shoplog: Action, Xenos en Intratuin

Kerst shoplog

Afgelopen week heb ik behoorlijk geshopt voor de kerst. Ik ben een middagje bij de Intratuin in ‘s-Gravenzande geweest, een van mijn favoriete winkels als het gaat om kerstspullen. Daarnaast shopte ik bij de Action en de Xenos en ben ik nu echt klaar voor de kerst.

Intratuin

IMG_4413

Deze kerstballetjes en paddenstoeltjes zijn eigenlijk om in een kerststukje te gebruiken, maar ik heb er een erg leuk idee bedacht om ze op een andere manier te gebruiken. Kijk donderdag op mijn blog, dan zie je mijn kerstinrichting. Het bonnetje van de Intratuin heb ik al weggegooid, maar ik geloof dat deze €0,99 per setje waren.

IMG_4415

Candy canes mogen natuurlijk niet ontbreken, dus ik kocht deze regenboog candy canes. Deze waren €0,99 per stuk.

IMG_4417

Het lint en de koperen lichtjes ga ik gebruiken voor hetzelfde idee als de kleine kerstballetjes, weet jij al wat het gaat worden? De slinger komt gewoon in de kerstboom te hangen. De slinger was €1,49, de lichtjes €4,99 en het lint geloof ik €2,50.

Action en Xenos

IMG_4402

Ik heb een lichte koperobsessie (dat is Zoe’s schuld!) en dus kon ik deze (plastic) kerstballen, het hert (dat is een kaars!) en het waxinelicht-houdertje niet weerstaan. Ik wilde dit jaar toch proberen om kerstballen in de boom te hangen in de hoop dat Jamie ze er niet uit gaat slaan. Plastic kerstballen zijn echt heel lastig te vinden. Deze van de Xenos waren €3,49 (maar er was een actie voor 25% korting), het waxinelicht-houdertje was €2,69 en de kaars komt van de Action, die was €1,49.

IMG_4407

Bij de Action kocht ik deze plastic kerstballetjes, die waren €0,79 per set. Koopje dus!

IMG_4404

Verder kocht ik bij de Action deze houten hangers, de kerstbomen waren €0,95 voor de drie en de sterren waren €0,69 voor vier stuks.

IMG_4411

De besjes ga ik gebruiken voor dat ene idee, deze waren €0,87 en het washi tape.. Tja, ik kan geen genoeg washi tape hebben en voor €0,79 voor de drie kon ik ze niet laten liggen. De kwaliteit is niet super, maar ze waren zooo leuk!

IMG_4418

En dan hetgene waar ik eigenlijk het meest blij mee ben, de koperen draadmand. Deze kost €12,99 en ga ik dus gebruiken om mijn fleecedekens in te bewaren. Deze zwerven altijd de hele huiskamer rond en ik vond het een prima excuus om deze mand te kopen. Ik ben er echt verliefd op.

Zo, dat was mijn shoplog! Ik ben altijd al een fan van de Action geweest, maar de kerstspullen waren dit jar weer echt geweldig, en ook zo goedkoop! Leuk om zo eens te wisselen qua kleur of wat extra accessoires te kopen. Kom donderdag zeker terug, dan heb ik foto’s van mijn kerstinrichting!

Heb jij al je huis ingericht voor de kerst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *