Films en series 7

films & series 7
De afgelopen weken keek ik weer flink wat series, een documentaire en een film. Vandaag laat ik je mijn favorieten zien!

Age of Adeline

A young woman, born at the turn of the 20th century, is rendered ageless after an accident. After many solitary years, she meets a man who complicates the eternal life she has settled into.

Ik ben een groot fan van Michiel Huisman, al sinds hij in Costa, Volle maan en Phileine zegt sorry speelde. Dat hij nu de grotere Amerikaanse films en series doet, maakt me alleen maar heel trots. Blake Lively zal me altijd aan Serena van der Woodsen doen denken, maar de combinatie van die twee zorgen voor een hele goede combinatie. Dit is zo’n film waarbij je moet blijven kijken (multitasken is geen optie) maar ook een film die je vaker wilt zien. Wat een beauty, echt een aanrader!

Iris

A documentary about fashion icon Iris Apfel from legendary documentary filmmaker Albert Maysles.

Als modeliefhebber moet de naam Iris Apfel je wel wat zeggen. Maar ook als je niet van mode houdt, dan is deze documentaire de moeite waard. Het huwelijk tussen Iris en haar man is een om jaloers op te zijn en de manier waarop Iris leeft is inspirerend. Wat een eerlijke en mooie documentaire over een echt mode icoon.

Jessica Jones

A former super-hero decides to reboot her life by becoming a private investigator.

Twee woorden: David Tennant. Dat moet al een reden zijn waarom je deze serie moet kijken. De laatste afleveringen vond ik wel een beetje traag, maar het was echt een top-serie.

Mr Robot

Follows a young computer programmer who suffers from social anxiety disorder and forms connections through hacking. He’s recruited by a mysterious anarchist, who calls himself Mr. Robot.

Als je Jessica Jones moet kijken omdat David Tennant erin speelt, moet je Mr Robot gaan kijken omdat Christian Slater erin zit. Wel een beetje een mindfuck, zeker de laatste afleveringen, maar een ijzersterke serie over een hacker en de digitale wereld van tegenwordig.

Stalker

A team of detectives investigates stalkers in Los Angeles.

Als je paranoide wilt worden, moet je deze serie kijken. Waarom deze serie in vredesnaam gecancelled is, snap ik echt niet, want je zit elke aflevering met kriebels in je nek te kijken. Geloof me, kijk deze serie niet voordat je de straat op moet, want je kijkt wel drie keer om je heen, op zoek naar jouw stalker. Een geniale serie van 1 seizoen, met helaas een open einde. Toch echt de moeite waard om te kijken.

Blindspot

A Jane Doe is found in Times Square with no memory and mysterious tattoos on her body.

Je weet niets over Jane Doe en vindt samen met haar en het team van FBI agenten uit wat er met haar gebeurd is. Een echte WTF-serie waarbij elke aflevering vol zit met actie, maar ook blijft intrigerend doordat je niet weet wat er precies met Jane gebeurd is.

Wat keek jij de afgelopen tijd?

2 thoughts on “Films en series 7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *