Sinterklaas en kerst wishlist

Sinterkerst wishlist
Wij vieren thuis niet echt Sinterklaas en Kerst, of nou ja, we gaan met Sinterklaas bij mijn tante eten, maar qua kadootjes doen we niet echt iets. Toch wilde ik mijn wishlist delen op mijn blog, gewoon omdat iedereen hier inspiratie uit kan halen!

Literary Listography

Dit boekje staat, als liefhebber van lijstjes, al tijden op mijn wishlist. Het lijkt me zo leuk om in te vullen! Te koop bij What’s in a bag, waar je overigens nog veel meer leuke lijstjes-boeken en andere toffe spullen kunt kopen.

Blossom Books sticky bookmarks

Deze sticky bookmarks kunnen eigenlijk niet in je stash ontbreken als je een boekenliefhebber bent (en trouwens als planner gek ook niet!). Superleuk om in je boek te plakken tijdens het lezen! Deze bookmarks en andere toffe items kun je in de bevriende boekhandels van Blossom Books kopen, zoek de dichtsbijzijnde via deze link.

Donna Hay – Nieuwe klassiekers

Ik hou van koken, lekker eten en de boeken van Donna Hay. Wij eten regelmatig gerechten uit haar ‘Fast, fresh and simple’ kookboek (ook een aanrader trouwens) en toen ik deze laatst bij mijn nichtje doorbladerde, liep het water me de mond in. Wat een prachtige foodfoto’s maar ook heerlijke recepten staan hier in. Deze staat dus ook op mijn wishlist.

Harry Potter colouring book

Ik ben een echte Harry Potter fan en dit kleurboek mag eigenlijk niet ontbreken in mijn collectie (ware het niet dat ik net de illustrated versie van ‘The philospher’s stone’ heb gekocht). Ik hou van kleuren en Harry Potter, dus dit is voor mij het perfecte kado. Bestellen doe je hier.

Mijn tips

Natuurlijk heb ik ook nog wat tips voor je!

  • Ik schreef een unboxing over de Mindfulness box, een superleuke box om kado te doen.
  • Ben je op zoek naar een leuk kleurboek? Ik reviewde er een aantal, die staan hier op een rijtje.
  • Vorig jaar schreef ik een artikel met mijn favoriete webshops. Die zijn bijna onveranderd, dus check die zeker nog even voor leuke kadootjes.
  • A.W. Bruna heeft een toffe website geopend, waarbij je 7 korte vragen kunt beantwoorden en er zo een paar boekentips voor je op een rijtje gezet worden. Klik hier om jouw leeslijstje op te stellen!

Wat staat er op jouw verlanglijstje?

Deze blogpost is niet gesponsord. Bij sommige links kom je via een zogenaamde affliate link op de site van de winkel. Koop je via deze link items, dan krijg ik hier een vergoeding voor. Klik hier voor meer informatie over mijn disclaimer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *