Ziel – Jackie van Laren

ziel

Let op: deze recensie bevat spoilers. Dit is deel 3 in de serie. Heb je deel 1 of 2 niet gelezen, lees dan niet verder.

Nina heeft het opgegeven met Q. Hij is te wispelturig, te gesloten, te geheimzinnig over waarom het voor hem zo moeilijk is om haar ├ęcht toe te laten in zijn leven. Leo is een veel betere partij: verstandig, rustig, aandachtig. Maar als haar nieuwe werkgever haar vraagt of ze haar goede contacten met de beroemdste dj ter wereld wil uitbuiten om een dance-feest te organiseren met Q als publiekstrekker, slaat haar hart toch een slag over. Kan ze het aan om hem weer te zien – maar dan gewoon zakelijk? Of moet ze eindelijk onder ogen zien dat ze diep in haar hart de keuze voor Q allang heeft gemaakt?

Mijn mening

Ik ben verliefd op Q en ik ben verliefd op de boeken van Jackie van Laren, zoals je misschien al hebt kunnen lezen als je mijn recensies van Zin of Lief hebt gelezen. Zin eindigde met een open einde, waardoor ik niet kon wachten tot Lief uitkwam. Lief eindigde geweldig hartbrekend en dus moest ik Ziel gewoon lezen. Zouden Q en Nina nog bij elkaar komen? Natuurlijk hoopte ik van wel, maar daarvoor moest ik natuurlijk Ziel lezen.

Net als Zin of Lief kon ik Ziel niet uit mijn handen leggen. Ik las het boek dan ook weer in een dag uit. Je valt hard voor Q of niet. Ook in Ziel had Jackie van Laren me vanaf de eerste pagina te pakken. Ik werd ook nu weer in het boek gezogen en kwam er pas uit toen het uit was. Jackie van Laren zorgde met de Q-serie dat ik even kon ontsnappen aan de werkelijkheid, en hoe kan dat nou beter dan met een episch liefdesverhaal. Dat is de liefde tussen Q en Nina zeker weten, een episch liefdesverhaal.

Het laatste hoofdstuk, OMG. Ik heb echt wel een traantje weggepinkt toen het uit was en viel wel even in een zwart gat. Wat moet ik nu zonder Q en Nina? Gelukkig kwam er het nieuws dat Jackie van Laren aan een nieuw boek werkt (en dat speelt zich af in Oxford, een van mijn favoriete steden op aarde, YAY!). Ik kan nu al niet wachten.

Eindoordeel

Met Ziel heeft Jackie van Laren een mooi slot aan de Q-serie geschreven, met voor mij het perfecte einde. De Q-serie is echt een aanrader om even heerlijk weg te duiken in een prachtig, hartverscheurend en kwaad-makend liefdesverhaal.

Specificaties

Ziel by Jackie van Laren
Series: Q #3
Published by Boekerij
Genres: Chicklit
Pages: 320
ISBN: 9789022574065

Dit boek ontving ik in ruil voor een recensie. Meer weten over mijn disclaimer? Klik dan hier.

[bol_product_links block_id=”bol_5651a6781f342_selected-products” products=”9200000040664665,9200000040681827″ name=”Ziel” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *