Stuk van jou – Sophie Jackson

stuk van jou

Sophie Jackson geeft de term ‘badboy’ een nieuwe betekenis in Stuk van jou. Wesley Carter is namelijk geen gewone badboy. Nee, we hebben het hier over een crimineel. Al voor hij meerderjarig was, wist hij hoe een gevangenis er vanbinnen uitzag. Maar één ding heeft hij nog nooit meegemaakt: verliefdheid. Dus wanneer Kat Lane Engelse les komt geven in de New Yorkse gevangenis waar hij zit, raakt hij behoorlijk in de war – net als zij. Want hun verboden gevoelens voor elkaar zijn onmogelijk te negeren.

Mijn mening

Van Zomer & Keuning kreeg ik dit boek met de tekst ‘voor de liefhebbers van ‘Orange is the new black’. Hallo, dan moet ik dit lezen. Vanaf het begin voelde het als een rauwere versie van een Colleen Hoover boek, ik viel in het boek en wilde het niet meer loslaten. Carter is nou echt die foute jongen waarvan iedere vrouw wel denkt dat ze ‘m kan veranderen. De motoren en gevangenisstraffen meegerekend, deze jongen is fouter dan fout. Toch blijkt het allemaal ietsje ingewikkelder in elkaar te zitten en dat zorgt voor het spannende element.

Je hoopt gewoon dat Kat en Carter aan het eind van het boek samen zijn en dat het allemaal goed komt. En of dat zo is, tja, dat moet je zelf maar gaan lezen. Ben je fan van Colleen Hoover, dan weet ik zeker dat je ‘Stuk van jou’ ook geweldig gaat vinden. Dit is net een beetje volwassener, van de sexscenes kreeg ik rode blosjes en de liefde tussen Kat en Carter zorgde ervoor dat ik aan ’t zwijmelen was tijdens het lezen.

Wat een heerlijk boek en ook wel gemeen, want zeg maar gewoon gelijk alles af als je hier aan begint, want ik weet zeker dat je het niet neer kan leggen voordat je het uit hebt. Ik moest het in ieder geval heel snel uitlezen omdat ik compleet head over heels was van dit boek. Oh en ik lees dus echt net pas dat Kat en Carter gebaseerd zijn op Bella en Edward. Aaah, nu ben ik nog meer van het boek gaan houden.

22934994791_bc7b052177_o_Fotor

En verrassing! Ik mocht het boek al lezen voordat het uitkwam en ook een quote aanleveren. Mijn naam staat dus mooi tussen al mijn collega-boekenbloggers te pronken. Gaaf he?

Eindoordeel

‘Stuk van jou’ leest als een achtbaan, want je wordt gelijk in het verhaal gezogen. Een lach, een traan en rode blosjes, het komt allemaal voorbij. Aan het eind ben je van Kat en Carter gaan houden en wil je het boek nog een keer lezen.

Specificaties

Stuk van jou by Sophie Jackson
Published by Zomer & Keuning
Genres: Chicklit
Pages: 368
ISBN: 9789401906272

Dit boek ontving ik in ruil voor een recensie. Meer weten over mijn disclaimer? Klik dan hier.

[bol_product_links block_id=”bol_5641eb4010946_selected-products” products=”9200000051545634,9200000046154853″ name=”stuk van jou” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

2 thoughts on “Stuk van jou – Sophie Jackson

  1. Voor mij iets té veel rode blosjes hahaha :p Ik zie nog altijd wel niet in hoe ze op Bella en Edward gebaseerd zijn … Ik bedoel, Edward is de beleefste jongen ooit kom op :-p haha

    1. Haha ik las het in jouw recensie. Ik vond het wel passen in het verhaal. Ik zie ook niet wat de relatie tot Bella en Edward is hoor, maar goed. Het blijft voor mij een heerlijk boek ;)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *