Let’s talk about sex – De theemutsen

IMG_4358_Fotor

Wij zijn Darcy en Jade. Beter bekend als De Theemutsen. Drie keer in de week plaatsen we een filmpje op YouTube over seks. Wij vinden dat je in deze tijd niet meer zomaar zwanger hoeft te raken omdat je niet weet hoe het werkt. We vinden dat je je niet schuldig zou moeten voelen als je jezelf vingert in bed of onzeker hoeft te worden als je piemel geen pornomodel is. Toch blijken veel jongeren over dit soort onderwerpen te piekeren. Elke maand bekijken een half miljoen jongens en meisjes onze filmpjes. En elke week krijgen we een paar honderd mailtjes binnen. In dit boek beantwoorden we de 44 meest gestelde vragen. Wedden dat er een paar onderwerpen tussen zitten waar jij op dit moment meer over wilt weten?

Mijn mening

Ok, ok, ik ben totaal niet de doelgroep van dit boek, maar vond het wel heel erg leuk om het in mijn goodiebag tijdens het VIBYA Bloggers event te vinden, zeker nadat ik de dames een presentatie had zien geven. Ik had niet verwacht nog iets te leren van het boek (klinkt wel een beetje raar eigenlijk), maar ik vond het erg leuk om te lezen.

IMG_4359_Fotor

In het boek staan een hele hoop vragen die op bovenstaande manier beantwoord worden. Met tekeningetjes, een stukje seksuele voorlichting, maar ook de ervaringen van Darcy en Jade erin verwerkt. Die combinatie maakt dat het boek niet alleen de onzekerheden van de jongens en meiden weergeeft, maar dat het ook voelt alsof je met vriendinnen aan het kletsen bent. De korte stukjes die Darcy en Jade delen in het boek, lijken heel erg op de filmpjes van de dames.

Ze behandelen in het boek de vragen die het meest voorkomen en waarvan ik me echt kon voorstellen dat je er als puber mee kan zitten en dat je niet weet waar je met je vraag naartoe moet.

IMG_4360_Fotor

Ik heb nu voor dit artikel twee vragen over vrouwenissues gekozen, maar er staan ook zeker vragen in die over mannenissues gaan. Mocht je tiener zijn (of misschien tieners in huis hebben!), dan is dit boek echt een aanrader.

Eindoordeel

‘Let’s talk about sex’ van ‘De Theemutsen’ is een goede aanvulling op hun YouTube kanaal, maar ook gewoon een fijn boekje om als tiener in huis te hebben. Al je onzekerheden en vragen komen aan bod.

Specificaties

Let's talk about sex by Darcy Lazar, Jade den Adel
Published by Luitingh-Sijthoff
Genres: Lifestyle
Pages: 96
ISBN: 9789024569168

Dit boek ontving ik in ruil voor een recensie. Meer weten over mijn disclaimer? Klik dan hier.

[bol_product_links block_id=”bol_5645ad9300f99_selected-products” products=”9200000040540807″ name=”de theemutsen” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *