Huis, tuin en keukenkleurboek – Ingrid van Willenswaard

IMG_4340_Fotor

Ingrid van Willenswaard ken je misschien wel van het superleuke blog ‘Ing-things’ of een van haar boeken, zoals ‘Kringloopgeluk’ of ‘Vive la vie’. Ze heeft bij haar blogs vaak leuke tekeningetjes en daarom heeft ze nu ook een leuk kleur-, knip- en plakboek!

IMG_4342_Fotor

Hierboven zag je al de voorkant van het kleurboek, hier ook de achterkant. De flap is vastgeplakt met een sticker, die kun je er (gelukkig) makkelijk vanaf halen en weer hergebruiken. Ik moest wachten met openen tot ik foto’s ging maken, maar kwam er toen achter dat je de sticker heel makkelijk kunt verplaatsen. Goed over nagedacht dus!

IMG_4345_Fotor

Als je de flap openslaat staat er aan de rechterkant een korte uitleg hoe je dit kleur-, knip- en plakboek kunt gebruiken (met een hele fijne tip erbij om de platen voor jezelf te kopiëren, zodat je ze kunt hergebruiken!). Als je ze zelf kopieert, moet je wel goed dik papier kopen.
Aan de linkerkant vind je de stapel aan elkaar gelijmde kleurplaten. Het enige nadeel vond ik dat de lijm bij mij heel snel losliet terwijl ik aan het bladeren was. Gelukkig kun je de platen goed bij elkaar houden door de flap, maar dat vond ik wel erg jammer.

IMG_4348_Fotor

Dat neemt niet weg dat het hele fijne kleurplaten zijn. Inge heeft een eigen tekenstijl en dat vind ik ook zo leuk aan haar blog. Nu kan je er zelf mee aan de slag, dat is toch heerlijk?

IMG_4349_Fotor

Maar, wat ik echt heel leuk vond, dat waren de kaartjes achterin. Die zijn helemaal leuk om te kleuren of gewoon leeg te laten en dan te versturen naar een dierbare! Geef ze een persoonlijk gekleurde kaart of laat ze zelf kennismaken met de tekeningen (en het blog) van Inge. Echt een heel leuk idee en dat geeft net dat beetje extra aan dit kleurboek.

Natuurlijk zitten er nog veel meer kleurplaten in, maar die moet je zelf maar gaan bekijken! De kleurplaten zijn trouwens ook heel leuk om in te lijsten (blanco of ingekleurd) of als kaartje aan een kadootje te doen. Genoeg om te DIY’en dus!

Specificaties

Huis, tuin en keukenkleurboek by Ingrid van Willenswaard
Published by Kosmos Uitgevers
Genres: Lifestyle
Pages: 48
ISBN: 9789043918626

Dit boek ontving ik in ruil voor een recensie. Meer weten over mijn disclaimer? Klik dan hier.

[bol_product_links block_id=”bol_56433ab399a0f_selected-products” products=”9200000046155189,9200000030480648,9200000009942899″ name=”Ingrid van willenswaard” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”3″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *