Gelezen boeken oktober 2015/Wrap up #boektober

Gelezen boeken oktober

Het is november, dus dat betekent niet alleen een blog over mijn gelezen boeken van oktober, maar ook een wrap up van Boektober. Ik plaatste eind september een uitdaging: Boektober, georganiseerd door blogger Dagmar. Een uitdaging om meer te lezen. Ik wilde in oktober 16 boeken lezen: 4 per week en daarmee dan ook een deuk slaan in mijn ‘Nog te lezen’ stapel. Of dit is gelukt?

Goed, om je uit de spanning te halen volgt hieronder mijn lijstje van gelezen boeken van oktober. Ben je benieuwd naar mijn volledige recensie? Als die al online staat, kun je op de titel klikken.

 1. Time to die – Caroline Mitchell.
 2. Christmas at Lilac Cottage – Holly Martin.
 3. Sterker dan ooit – Brene Brown.
 4. Fatale fout – Sophie Hannah.
 5. Alles of niets – Gillian King.
 6. Silent to the bone – E.L. Koningsburg.
 7. Koud opgediend – Marita van der Vyver.
 8. Waar ben je? – James Lecesne.
 9. De naaister uit Parijs – Rosalie Ham.
 10. Snowflakes on Silver Cove – Holly Martin.
 11. De hemel begint bij je voeten – Jandy Nelson.
 12. Aan niemand vertellen – Simone van der Vlugt.
 13. Nooit meer terug – Tim Weaver.
 14. Stuk van jou – Sophie Jackson.
 15. The good, the bad and the furry – Tom Cox.
 16. Let’s talk about sex – De theemutsen.
 17. Ziel – Jackie van Laren.
 18. Liefdesbrieven aan de sterren – Ava Dellaira.
 19. Exit – Michiel Stroink.

Ik had nog minstens 1 boek meer kunnen lezen, maar helaas pakte ik 2 verschrikkelijke boeken van mijn NTL-stapel, waar ik dus na 100 pagina’s mee moest stoppen. Zonde van de tijd en zeker met zo’n uitdaging. Ik raakte dan ook bijna in een leesdip! Maar ik heb mijn doel dus ruim gehaald en daar ben ik dan ook echt trots op.

Mijn plannen voor november

Zoals jullie misschien wel weten, maak ik geen echte plannen voor de komende maand, aangezien er vaak ook leuke recensieboeken tussendoor komen. Maar, aangezien er op 6 november een inruildag bij de American Book Centre in Den Haag is, wil ik de komende week veel Engels gaan lezen. Ik hoop dan genoeg boeken in te kunnen leveren dat ik het nieuwe boek van Robert Galbraith kan kopen!

Verder doe ik het qua lezen rustig aan, aangezien ik ook met NaNoWriMo mee doe.

Hoe was jouw #boektober? Heb jij je doel gehaald?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *