NaNoWriMo

NaNoWriMo

Morgen begint NaNoWriMo (National Novel Writing Month), een event van een maand, waarbij je probeert om 50.000 woorden (de hoeveelheid van een gemiddeld boek) te schrijven.

Ik ben ook van plan om mee te gaan doen, hoewel ik het erg druk heb in de maand november. Iets drukker dan ik in eerste instantie gepland had, dus ik ga een poging wagen, maar vind het niet heel erg als ik het niet ga halen.

Mijn verhaal

Waar mijn verhaal over gaat, dat weet ik zelf nog niet. Ik heb een globaal idee, maar hoe ik dat precies ga uitwerken weet ik niet. Ik heb nog niet eens bedacht hoe mijn hoofdpersonen gaan heten. Wel weet ik dat het een combinatie van supernatural (dus met geesten oid) en romantiek moet gaan worden.

Mijn doel

Zoals ik al zei, heb ik het iets drukker dan ik ingeschat had, dus als ik het niet haal, vind ik het ook niet erg. Ik wil gewoon weer eens een verhaal schrijven. Ik heb een aantal keer meegedaan aan NaNoWriMo en ik vond en vind het schrijven van een verhaal heel erg leuk. Mijn doel is echt niet om een roman te schrijven en dat naar een uitgeverij te sturen, maar gewoon om lekker te schrijven.

Meer informatie

Heb je ook zin gekregen om te gaan schrijven, kun je meer informatie vinden op de site van NaNoWriMo. Hier krijg je ook tips en motivatietrucs en kun je chatten met je medeschrijvers. Mijn collegaboekenblogger Liz zal de maand november over NaNoWriMo schrijven en haar blog staat deze week in het teken van schrijven. Neem daar zeker even een kijkje!

Ga jij ook meedoen met NaNoWriMo?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *