Waar ben je? – James Lecesne

waar ben je

De vijftienjarige Phoebe doet echt haar best, maar met gescheiden ouders en een humeurige zus ziet haar leven er niet bepaald rooskleurig uit. Wanneer haar neef Leonard bij hen intrekt, wordt haar leven er niet makkelijker op. Leonard draagt excentrieke kleren en valt nogal uit de toon. Door zijn opvallende verschijning wordt hij gepest en Phoebe wil liever niet samen met hem worden gezien. Dan verdwijnt Leonard ineens… Is hij weggelopen? Of nog erger: vermoord?

Mijn mening

Ik kocht ‘Waar ben je?’ op het Boekenfestijn in Apeldoorn en het bleef eigenlijk eventjes liggen op mijn TBR-stapel. Maar aangezien ik die aan het verkleinen ben (en dat gaat eigenlijk best goed!), begon ik laatst in dit boek. Ik heb werkelijk geen idee waarom ik dit boek mee heb genomen, maar goed, dat is een ander verhaal.

Het was even inkomen, dat moet ik je wel vertellen. Ik raakte niet echt enthousiast van het begin, er leek niet echt een bedoeling in het boek te zitten en dan kost het me altijd wat moeite om erin te komen. Maar toen ik eenmaal een pagina of 70 had gelezen, zat ik erin. Leonard verdwijnt op een gegeven moment en dan wil je ook gewoon weten wat er met hem gebeurd is.

Je komt eigenlijk gelijk met Phoebe te weten wat er met Leonard is gebeurd en op het moment dat je het denkt te weten, veranderd het hele verhaal. Best goed gedaan en dat stuk zorgde er ook voor dat mijn mening van traag opgebouwd verhaal veranderde naar ‘Ok, dit is best een aardig boek’.

Eindoordeel

‘Waar ben je?’ van James Lecesne is een prima tussendoorboek. Het is geen wereldschokkende literatuur, maar zorgt zeker voor vermaak. Ik heb in ieder geval genoten en dat kwam met name door de onverwachte wending richting het einde van het boek.

Specificaties

Waar ben je? by James Lecesne
Published by Pimento
Genres: Young Adult
Pages: 336
ISBN: 9789049924836

[bol_product_links block_id=”bol_56269bee07fdb_selected-products” products=”1001004011252399″ name=”Waar ben je” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *