Dankbaar op donderdag #14

IMG_4290_Fotor

Afgelopen week was het een gekke week. Mijn dude was nog vrij en we hebben niet onwijs veel gedaan, maar gewoon lekker genoten. Ik had eigenlijk deze week drie keer moeten werken en bereidde me dus voor op een drukke week, maar twee van de drie werkdagen werden verzet.

Vorige week donderdag gingen we naar de Japanse tuin in Clingendael. Deze tuin is maar een paar weken per jaar open en ik probeer er eigenlijk wel elke keer naartoe te gaan. Omdat het deze keer in de herfstvakantie viel was het er drukker dan anders. Maar gelukkig heb ik wat kunnen snijden in mijn foto’s en staan er niet al te veel mensen op. Ik kan zo erg genieten van de prachtige kleuren als het herfst is. Als je alle foto’s wilt zien die ik in de Japanse tuin heb gemaakt, kun je hier klikken.

IMG_20151026_124139

Vrijdag was het VIBYA event, waar ik al weken naar uit keek. Mijn volledige verslag kun je hier lezen. Wat was dat leuk!

IMG_20151025_205209

Toen ik thuiskwam, lagen deze mooie boeken op me te wachten, aah, ik kan niet wachten om te gaan kleuren! Wat zijn ze mooi!!

Het weekend brachten we eigenlijk op de bank door, ik voelde me niet heel super (grrr die rib/schouder werkt maar niet mee!), dus ik heb het rustig aan gedaan. Maandag en dinsdag las ik veel, o.a. ‘Liefdesbrieven aan de sterren’, OMG, wat een prachtboek. Ik heb wel even moeten huilen hoor. De recensie volgt nog.

IMG_20151028_143354

Woensdag is er bij ons in de wijk altijd markt en daar ga ik dan ook vaak naartoe, samen met mijn moeder. We doen gelijk wat boodschappen en halen meestal een lekkerbekje. Ik kreeg van haar deze onwijs toffe trui, die je gewoon bij de Zeeman kunt kopen. Ik ben er echt heel blij mee!

IMG_20151028_134645

Het is deze week Fairtrade week en daar doet de Aldi blijkbaar ook aan mee. Ik kocht er de zeezout caramel chocoladereep en deze vind ik zelfs nog lekkerder dan die van Tony Chocolonely! Ik breng de middag door op de bank met Supernatural, een grote mok thee en deze chocolade! Mmmm!

Zo, dat was mijn week weer! De komende week moet ik weer werken, maar verder heb ik nog niets op de planning staan. Hoe was jouw week?

One thought on “Dankbaar op donderdag #14

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *