Mijn Halloween tips 2015

Halloween tips

Het is zaterdag Halloween, een van mijn favoriete ‘feestdagen’ van het jaar. Omdat we zaterdag een verjaardag hebben, hebben wij afgelopen weekend al wat films gekeken en bedacht ik me dat het wel leuk is om ze op een rijtje te zetten!

Films

Ik hou echt van horror films, hoe meer lichaamsdelen er afgehakt worden, hoe beter. Films met geesten vind ik dan nog enger, daar kan ik best van wakker liggen, maar ik vind het echt heerlijk om te griezelen. Ik spreek wel altijd vooraf met mijn dude af dat hij me niet mag laten schrikken. Hij heeft me namelijk een keer zo erg laten schrikken dat ik gewoon moest huilen, haha!

Mijn top 3 qua films:

  • The nightmare before Christmas. Echt geen griezelfilm, wat mij betreft wel een mustsee voor tijdens Halloween. De liefste tekenfilm met griezelen ooit. De liedjes zijn zo leuk!
  • Halloween H20. Jaaa, echt mijn favo film om te kijken, met een piepjonge Josh Hartnett en Joseph Gordon Levitt! En als horrorliefhebber moet je gewoon een Michael Myers film in je lijstje hebben staan.
  • Paranormal Activity. Brrr, deze film jaagt me werkelijk de stuipen op het lijf. Er zitten hier flink wat schrikmomenten in hoor. Je kijkt het liefst alle drie de films achter elkaar, voor het complete gevoel.

Series

Ik hou van series kijken, en het liefst kijk ik ook pas een serie als het seizoen in ieder geval is afgelopen. Achter elkaar een heel seizoen kijken (of nou ja, in ieder geval redelijk achter elkaar) is echt zo fijn. Dit zijn mijn favoriete series op het moment!

  • Scream, de tv serie. Te bekijken op Netflix. Als je van de films houdt (die trouwens ook een aanrader zijn om te kijken, nu nog steeds!), dan moet je deze serie ook kijken.
  • Scream Queens. Echt een over the top serie, die niet heel spannend is, maar het wel waard om te kijken.
  • Stalker. Waarom deze serie maar 1 seizoen heeft gekregen begrijp ik echt niet. Wat een creepy serie zeg. Het gaat over stalkers (duh!), je krijgt eigenlijk de hele tijd de rillingen, omdat het gewoon zo eng is. Brr.

Wat zijn jouw favoriete Halloween films en series?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *