Herfst essentials voor boekenliefhebbers

Het is weer koud aan het worden en terwijl ik op zondagochtend lekker aan het lezen was, schoot me ineens een leuke blogpost te binnen. Wat moet je als boekenliefhebber nou echt hebben deze herfst? Ik zette mijn essentials op een rijtje!

IMG_4069_Fotor_Fotor_Collage

Natuurlijk zijn al deze dingen sowieso musthaves, want als je van lezen houdt, doe je dat natuurlijk in je meest comfortabele kleding. De herfst is voor mij echt het fijnste seizoen om met een kop thee (of chocolademelk met marshmellows) lekker knus op de bank te gaan hangen met een heerlijk boek.

IMG_4069_Fotor

Wat heb je nou echt nodig? Allereerst natuurlijk een lekkere zachte pyama, het liefst nog eentje die ook nog heerlijk warm is. Deze pyama heb ik nog niet aangehad, want hij is echt heel warm. Ik had vroeger een dekentje van precies dezelfde stof, dit is zooo lekker. Alsof je permanent een deken om je heen hebt. En dan die sokken! Glitter en Harry Potter, die moest ik hebben natuurlijk. De pyama is een set en samen met de sokken kocht ik deze bij de Primark (tja, waar anders!). Een kleine waarschuwing: als je van Harry Potter houdt, ga dan niet al te vaak de Primark in. Mijn collectie HP kleding is absurd.

IMG_4073_Fotor

Naast een heerlijke outfit, moet je natuurlijk ook een lekker plekje hebben om te lezen. Wij hebben sinds kort een fatboy en man oh man, het ligt echt heerlijk. Het opstaan vergt wat oefening (eruit rollen was voor mij eerst de enige optie en wat een workout is dat zeg!), maar met een dekentje en kat erbij is dit wel echt mij favoriete leesplek geworden. Zet ‘m bij de verwarming voor extra warmte en je komt er de rest van de dag niet meer uit.

IMG_4074_Fotor

Een fijne mok voor je thee of chocolademelk moet natuurlijk ook in deze herfst essentials. Deze van Blossom Books is een echte musthave voor iedere boekenliefhebber. Gevuld met warme chocolademelk met marshmellows of mijn favoriete thee (Lady Grey), ik kom de middag wel door!

IMG_4075_Fotor

Tja, het laatste, maar zeker het belangrijkste. Een flinke stapel boeken, hallo, hoe kom je anders die koude, regenachtige herfstmiddagen door? Je wisselt boeken gewoon af met een fijne serie of film op Netflix (een boekverfilming natuurlijk) en jij komt deze herfst wel door.

Wat zijn jouw favoriete items voor deze herfst?

3 thoughts on “Herfst essentials voor boekenliefhebbers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *