Alles of niets – Gillian King

alles of niets

Alles of niets! is een gelaagde feelgoodroman van topauteur Gillian King. Leef mee met Nikki, die in de trein de aantrekkelijke Thijs ontmoet. Ze is op slag over haar ex heen. Enige probleempje: Thijs heeft een vriendin. Die óók al ervaring heeft met vreemdgaan. Tja, de liefde is en blijft een slagveld…

Mijn mening

Ik hou van heerlijke feelgood romans. Ik ben een echte sucker voor liefdesverhalen en kan er intens van genieten. Gek genoeg had ik voor ‘Alles of niets’ nog nooit iets van Gillian King gelezen. Toen ik zag dat haar boekpresentatie in Paagman was, moest ik daar natuurlijk naartoe, wat een mooie manier om zo gelijk kennis te maken met de schrijfster!

De middag van de boekpresentatie begon ik al in dit boek en vond ik het bijna jammer dat ik naar de boekpresentatie moest, want het boek was zo leuk! In de tram las ik nog meer en vergat ik bijna uit te stappen. Als dat gebeurt, weet je dat een boek goed is (en dit is niet de eerste keer dat dit gebeurt hoor!).

Gillian King vertelde op de boekpresentatie dat het boek eerst ‘Het meisje in de trein’ zou gaan heten, maar ja, er was net een bestseller met dezelfde titel uitgekomen. Om verwarring te voorkomen is voor ‘Alles of niets’ gekozen en ik vind het zeker geen slechte keus voor dit boek. In de liefde is het vaak kiezen voor alles of niets en ook in dit boek gaat het over deze keuzes.

Op een gegeven moment zat ik zo in het boek en wilde ik ook weten wat er met Roos, Thijs en Nikki zou gaan gebeuren en moest ik het boek uitlezen. De schrijfstijl van Gillian King is zoo fijn, er zit een vleugje spanning in omdat je toch wilt weten hoe het afloopt en het einde is zeker verrassend.

Al met al was dit zeker een heerlijke kennismaking met Gillian King en zal ik zeker meer van haar gaan lezen. Dat ze ook uit Den Haag komt en de boeken daar ook afspelen heeft daar helemaal geen invloed op (kuchkuch).

Eindoordeel

Ben je op zoek naar een heerlijke feelgood roman, dan is ‘Alles of niets’ echt een aanrader. Zorg voor een flinke pot thee, wat snacks voor tijdens het lezen en ik weet zeker dat jouw herfstmiddag een heerlijke middag wordt. Niet voor niets zegt Lisette Jonkman dat dit boek ‘Awesome’ is. Ik ben het helemaal met haar eens.

Specificaties

Alles of niets by Gillian King
Published by Zomer & Keuning
Genres: Chicklit
Pages: 240
ISBN: 9789401900584

Dit boek ontving ik in ruil voor een recensie. Meer weten over mijn disclaimer? Klik dan hier.

[bol_product_links block_id=”bol_5623789ab7a02_selected-products” products=”9200000046154809,9200000050195755″ name=”alles of niets” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

One thought on “Alles of niets – Gillian King

  1. Ik las ‘m gisterenavond uit en ben superteleurgesteld :( Ik snap niet waarom iedereen dit feelgood noemt? Ik vind echt niets feelgood aan het verhaal van een crazy stalkerminnares, een minnaar “die er echt niet van profiteert hoor” en een vrouw die een koekje van eigen deeg krijgt. Ik versta echt iets anders onder feelgood vrees ik :D

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *