Kleurglossy voor volwassenen

Ik ben gek op kleuren, zeker omdat het een van de weinige manieren is voor mij om tot rust te komen. De enige manier waarop ik mijn hoofd leeg kan krijgen is door aan een moeilijke kleurplaat te beginnen. Toen ik zag dat er een tijdschrift uit kwam wat compleet over kleuren ging, moest ik dat natuurlijk hebben!

IMG_4051_Fotor

Het leuke van de ‘Kleurglossy voor volwassenen’ is dat er niet alleen kleurplaten in zitten. Er staan ook interviews in, zoals deze maand met bijvoorbeeld Jan Kruis, waarin hij verteld over zijn werk als tekenaar.

IMG_4053_Fotor

Daarnaast staat er ook een interview in met Kim-Lian van der Meij, maar ook met een gezin waarvan alle leden kleuren.

IMG_4054_Fotor

Het tijdschrift begint met de interviews en daarna zitten er maar liefst 70 kleurplaten in. Ze variëren van makkelijkere kleurplaten, zoals hieronder:

IMG_4055_Fotor

Maar er staan ook wat moeilijkere kleurplaten in, zoals deze:

IMG_4056_Fotor

Achterin het tijdschrift zitten een aantal ansichtkaarten die je zelf in kunt kleuren en dan op kunt sturen:

IMG_4059_Fotor

Alle kleurplaten zijn voorzien van een scheurrand, dus je kunt ze er gemakkelijk uit halen om te kleuren.

De ‘Kleurglossy voor volwassenen’ is verkrijgbaar in de meeste supermarkten en boekhandels en kost €8,95. Het tijdschrift komt 6x per jaar uit.

Als je van kleuren houdt en gek bent op de ‘kleuren voor volwassenen’ boeken die Uitgeverij BBNC uitgeeft, dan is dit zeker een aanrader. Ik zal het tijdschrift niet elke twee maanden kopen, zeker omdat er zoveel kleurplaten in zitten (je moet elke dag minstens 1 kleurplaat uit dit tijdschrift kleuren wil je ‘m helemaal ingekleurd hebben voor de volgende uitkomt!), maar het is zeker iets wat ik in de gaten zal houden.

Heb jij de ‘Kleurglossy voor volwassenen’ al gekocht?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *