Mijn planner weken – September 2015

Een nieuwe feature op mijn blog, die 1x per maand terug zal komen. Het decoreren van je agenda is al jaren een trend in Amerika en de afgelopen weken is ie ook wat populairder geworden in Nederland. YouTube staat er vol mee en ik deed het op mijn vorige blog bijna wekelijks: Het delen van je agenda pagina’s, gedecoreerd of niet. In Amerika gebruiken veel bloggers/vloggers de Erin Condren planner, maar die is zo duur!

Ik gebruik met veel liefde mijn ‘Make Time‘ planner, die ik al uitgebreid gereviewd heb op mijn blog. Op vrijdag ga ik er meestal goed voor zitten, stort me in mijn knutsellade en bedenk wat ik wil doen met mijn week.

IMG_4034

De eerste week van september was ook de eerste week dat ik mijn agenda ging ‘versieren’. Zoals je ziet is ie vrij kaal. Deze week gebruikte ik mijn Staedtler stiften, de vos sticker is van een velletje van de Zeeman geloof ik, de post-its kreeg ik voor mijn verjaardag en de hartjes komen van de Hema.

IMG_4037

Week twee van september wordt al iets meer uitgebreid, ik gebruikte de roze washi-tape van MT (die kocht ik een tijd geleden bij Buiten de Lijntjes) en de gestreepte roze washi-tape komt bij de Ikea vandaag. De post-its zijn dezelfde als vorige week, de sterretjes stickers komen ook van de Hema en de ronde sticker zat ooit bij de Flow.

IMG_4042

Deze week begon ik wat meer zelf te doen. De hartjes, sterretjes en halve rondjes die ik gebruikte voor mijn to do’s heb ik gemaakt van een vel wat ik beschilderde. Deze heb ik laten drogen en toen met een punch uitgeknipt. De masking tape komt denk ik van de Hema, de vlaggetjes onderaan bestelde ik via eBay. De post-its aan de zijkant kreeg ik, denk ik, behalve die onderste waar ‘to do’ op staat, die komen ook van de Hema.

 

IMG_4043

Deze week is denk ik mijn favoriet, hoewel er wel wat mis ging. De ‘things to do’ stempel stempelde natuurlijk niet op de washi-tape (beiden zijn van de Action) en op donderdag pakte ie ‘m niet helemaal goed. Maar goed, desondanks vind ik ‘m wel erg leuk.

De stickers op deze pagina’s zijn van de Action, Zeeman en eBay. De achtergrond op de rechterkant heb ik zelf gemaakt door gewoon driehoekjes op een vel papier te tekenen en dit op het juiste formaat te knippen.

IMG_4047

Dit was afgelopen week. Ik had ‘m heel fijn ingevuld, maar doordat ik door m’n rug was gegaan, heb ik uiteindelijk niet veel kunnen doen.

De twee ronde stickers zijn van de Flow en Zeemand, de vierkantjes en rechthoekjes op de dagen heb ik via internet uitgeprint en uitgeknipt (ik zocht op Erin Condren printables en printte ze op 80% uit), de tv stickers kocht ik via Etsy, de rest van de stickers zijn van eBay.

De zijkant heb ik op dezelfde manier gemaakt als vorige week, alleen dan nu gestempeld. Ik heb geen idee waar ik de stempel vandaan heb, want die heb ik al drie jaar in de kast liggen.

Oh ja, de twee vierkante stickers zijn ook van de Zeeman en de ‘Today is the day for….’ komt van de Hema.

IMG_4050

En dit is deze week. Nog vrij leeg, want ik heb nog steeds last van mijn rug. Ik vind het wel leuk om elke dag een klein stukje te schrijven wat ik heb gedaan (niet veel), zodat ik dat later terug kan lezen.

Deze week heb ik versierd met masking tape van de Hema en Ikea, de blokken bovenaan de dagen zijn weer via internet, net als de vlaggetjes onderaan de dagen. De cupcake sticker is van de Hema, de postzegel stickers, het verjaardagshoedje en de twee stickers aan de zijkant zijn via eBay gekocht.

Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *