Dankbaar op donderdag #13

Dankbaar op donderdag 1-10

Afgelopen week was een rare week en dus heb ik weinig foto’s. Toch probeer ik zo positief mogelijk deze week af te sluiten. Kijk je mee?

IMG_20150925_145314

Vrijdagochtend en middag ging het nog best goed, ik ging spontaan een half uurtje wandelen, want het was zulk mooi weer. Ik knutselde in mijn agenda en las de ‘Rode Koningin’ (OMGOMGOMG).

IMG_20150925_092733

’s Avonds na het boodschappen doen, begon mijn rug zeer te doen. Het werd steeds erger en toen ‘College tour’ afgelopen was, kon ik bijna niet meer van de bank komen. De hele rechterkant van mijn lichaam deed pijn. Ik nam pijnstillers in en ging naar bed.

IMG_20150926_205238

Zaterdag stond ik op met nog steeds pijn, maar gelukkig wel minder dan vrijdag. Ik bracht de dag door in bed en op de bank. Ik kon alleen maar kleine stukjes schuifelen, wat een verschrikking zeg. Jamie hield me de hele dag gezelschap, hij ging serieus niet verder dan een halve meter van me vandaan. Zo lief!

IMG_20150927_192431

Zondag had ik nog steeds wel pijn, maar was het liggen zat. Omdat er in de Vogelkelder ‘Kattendag’ was en dat vrij dichtbij is, besloten we daar naartoe te gaan. Even eruit en katjes kijken, dat kan alleen maar leuk zijn!

Het was zoooo ontzettend druk. Ik kon al niet snel lopen vanwege mijn rug, maar qua mensen kon ik ook gewoon niet sneller. Pff, dit was echt te druk gewoon. We hebben alle katten gezien, hoewel niet allemaal van dichtbij, omdat er zoveel mensen waren. De ragdoll kittens, de naaktkatten en main coons waren mijn favorieten, wat een mooie beesten zeg.

Het was gewoon al fijn om er even uit te zijn, zeker als het zulk mooi weer is!

De rest van de week heb ik eigenlijk geen foto’s gemaakt. Ik bracht mijn dagen door met lezen (ik heb Bloedbroeders van Helen Vreeswijk en Alea van Ria Schopman gelezen en ben begonnen in ‘Sterker dan ooit’ van Brene Brown) en Supernatural kijken.

Ik zit af en toe met mijn laptop op schoot, maar dat hou ik helaas niet lang vol. Van de fysio moet ik het gewoon rustig aan doen, maar wel blijven bewegen. Er zit vooruitgang in en daar ben ik dan ook dankbaar voor.

Hoe was jouw week?

2 thoughts on “Dankbaar op donderdag #13

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *