Films en series 6

Shocker! Ik zag dat de laatste ‘Films en series’ in juni was! Alsof ik in de tussentijd geen films en series heb gekeken :o

Natuurlijk wel, maar blijkbaar waren andere blogposts belangrijker en schoof deze steeds verder naar achteren. Films heb ik misschien iets minder gekeken, series daarentegen.. Ik deel vandaag mijn tips!

Poesjes

Een serie van de VPRO, die gaat over.. poesjes. Ze wonen in een poppenhuis aan de Kattenlaan 9 en zijn met vier kittens, moederkat en hun oom. Oh en de butler niet te vergeten. Poesjes is een typische VPRO serie en ook als 30plusser kan ik er intens van genieten. Niet alleen voor kinderen dus!

Scream

Ik ben gek op horror films en de Scream films zijn echt mijn favoriet, die kijk ik serieus minstens 1x per jaar. Toen bekend werd dat er een tv-serie van zou komen, was ik lichtelijk huiverig, want hoe gaan ze dit nou beter maken dan het origineel?

Nou, het kan dus schijnbaar, want damn, dit was zoo goed. Ik kijk echt al uit naar het volgende seizoen.

Supernatural

Een oldie maar wel een steengoeie serie. Op de een of andere manier ben ik nooit verder gekomen dan seizoen 6, maar nu dus wel. Het fragment hierboven blijft echt mijn favoriete Jensen Ackles moment ooit. Als ik me rot voel, kijk ik dit stukje, het vrolijkt me echt altijd op.

Great British Bake Off

Voordat er ‘Heel Holland Bakt’ was, was er al ‘The Great British Bake Off’. Veel hilariteit, de hosts zijn echt te grappig en de sexuele innuendo spat soms van je scherm af. Dit blijft toch mijn favoriet.

Narcos

Toen ik tegen mijn ouders zei dat we begonnen waren met Narcos kijken, begonnen zij ook. Zij zijn daarentegen echte bingewatchers (wahaha!) en hadden zelfs het eerste seizoen eerder gekeken als wij. Echt een geniale combinatie van documentaire, echte beelden en geacteerde stukken. Wat een serie, bijna episch gewoon.

Dit waren mijn hoogtepunten van de afgelopen maanden, hoewel ik het idee heb dat ik zoveel nog gemist heb. Natuurlijk is ‘Zondag met Lubach’ weer begonnen, net als ‘Expeditie Robinson’ en waar ik bijna het hele jaar naar uitkijk: ‘Doctor Who’. Ik hou van september.

Heb jij nog leuke tips qua tv-series?

2 thoughts on “Films en series 6

  1. Haha, ik was even verontrust toen ik op FB zag dat je van drugdealers hield hoor :p :p :p Denk echter niet dat Narcos iets voor mij is. Katten en SPN dan weer wél natuurlijk!

    1. Haha ja ik vond ’t wel leuk gevonden ;) Narcos is wel heel sterk, hoewel het geweld soms wel wat heftig is. Ik vond het wel erg goed hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *