Dankbaar op donderdag #12

dankbaar op donderdag 24-9

Afgelopen week ging ik uit eten, spendeerde ik bijna een halve dag in bed en was ik lekker creatief bezig. Kijk je mee naar de foto’s van afgelopen week?

Donderdag ging ik samen met mijn ouders en dude uit eten bij de lokale Chinees. Man, man, man, wat was dat lekker. We hadden nog zoveel over dat ik voor het eerst van mijn leven een ‘doggy bag’ vroeg. Zaterdag hadden we zo nog voor 2 personen een heerlijk maaltje.

IMG_20150919_154420

Vrijdag ging ik even langs de Action en Hema, wat stationery kopen om mijn planner mee te versieren. Ik gaf een gigantisch bedrag uit (€7) en ging daarna gelijk aan de slag. Vrijdagmiddag maakte ik een strandwandeling. Dit doe ik echt te weinig, helemaal omdat het maar een kwartiertje fietsen vanaf mijn huis is. En elke keer weer geniet ik er zo van.

IMG_20150919_112840

Zaterdag.. Tja, we waren om half acht wakker, omdat Jamie gekotst had, dus dat moesten we opruimen. Ik had trek, maar geen zin om echt op te staan. Ik maakte ontbijt, pakte mijn iPad en ging weer terug naar bed. Ik viel uiteindelijk om elf uur weer in slaap en werd om half twee (OMG OEPS!) wakker. Blijkbaar had ik ’t nodig.

IMG_20150920_194642

Maandag was ik lekker creatief bezig, ik downloadde de kleurplaat van Kosmos Creatief en oefende mijn ‘hand lettering’. Ik vind het er altijd zo tof uit zien en het is eigenlijk gewoon een kwestie van heel veel oefenen.

De rest van de week heb ik wat gewerkt en ben ik bezig geweest met de grote schoonmaak hier in huis. Woensdag heb ik de keuken voor een groot gedeelte gedaan, de voorraadkast uitgemest, de koelkast schoongemaakt en vooral ook de koffie en thee uitgezocht. Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik voorlopig echt geen thee meer hoef te kopen. Oeps!

Komende week staat er niet veel op de planning, dus ik denk dat ik veel afleveringen van Supernatural ga kijken en wat ga lezen. Ik lig achter met mijn aantal boeken voor deze maand (hoe kan dat nou weer?), dus daar wil ik wat aan gaan veranderen!

Hoe was jouw week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *