After III: Hij hoort bij jou – Anna Todd

After III

De liefde tussen Tessa en Hardin is nooit makkelijk geweest. Maar nu is het verwarrender dan ooit…

Net wanneer Tessa de belangrijkste beslissing van haar leven neemt, verandert alles. Onthullingen over Hardin zetten al haar zekerheden op losse schroeven en brengen hun zwaar bevochten toekomstplannen ineens weer buiten bereik. Niets en niemand is zoals Tessa dacht. Niet haar vrienden. Niet haar familie. En Hardin, de enige persoon op wie ze dacht te kunnen bouwen, toont geen enkel begrip voor Tessa als hij erachter komt dat ook zij geheimen verborgen heeft gehouden.

Voor Tessa is deze vicieuze cirkel van jaloezie, onvoorspelbare woede en vergeving uitputtend. Ze heeft nog nooit zulke intense gevoelens voor iemand gehad – maar is het al die drama’s wel waard? En als Tessa nu haar hart volgt… is het dan definitief voorbij?

Mijn mening

Poeh. De After-serie is er een met hele diepe dalen en hele hoge toppen. Zo ook mijn mening over de boeken. Ik wil Tessa door elkaar schudden, dat ze haar hart nou eens moet volgen en een beslissing moet nemen over wat ze nou wil van Hardin.

Als ze dan die belangrijke beslissing heeft genomen, zit Hardin weer in de weg. Op de een of andere manier blijf ik gewoon lezen in deze boeken, ondanks dat ik Hardin en Tessa soms door elkaar wil schudden (en Hardin soms gewoon een klap in zijn gezicht wil geven), heb ik ook weer een grote liefde voor de serie. Ik hou ervan als boeken me op de een of andere manier zo erg raken dat er allerlei gevoelens (positief en negatief) naar boven komen.

Dat doet de After-serie van Anna Todd met me, en ‘Hij hoort bij jou’ is er geen uitzondering op. Deel vier komt binnenkort uit en daarmee is de serie afgelopen, hoewel, helemaal afgelopen nog niet.

Want, er komt een ‘Before’. Net als de Twilight-serie Midnight sun heeft, vanuit het oogpunt van Edward, heeft Anna Todd na ‘After’ een ‘Before’ geschreven, ditmaal vanuit het oogpunt van Hardin, voordat hij Tessa leerde kennen.

Nog genoeg Tessa en Hardin om naar uit te kijken dus!

Eindoordeel

De hele ‘After’-serie is voor mij een serie waarin tegengestelde emoties een rol spelen. Ook eentje waar ik heel veel liefde voor heb, want het is en blijft een soort verslaving. Ik ben nog steeds benieuwd of Hardin en Tessa een rustig leven kunnen leiden, samen of apart en zal dus zeker het volgende deel gaan lezen.

Specificaties

Hij hoort bij jou by Anna Todd
Series: After #3
Published by Boekerij
Genres: Roman
Pages: 672
ISBN: 9789022572979

Dit boek ontving ik in ruil voor een recensie. Meer weten over mijn disclaimer? Klik dan hier.

[bol_product_links block_id=”bol_55fff0a250e70_selected-products” products=”9200000040664573,9200000040681479″ name=”hij hoort bij jou” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

2 thoughts on “After III: Hij hoort bij jou – Anna Todd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *