Dankbaar op donderdag #11

Dankbaar op donderdag 17-9

Na een paar weken geen ‘Dankbaar op donderdag’ vond ik het wel weer eens tijd voor een dankbaarheidslijstje.Vorige week zat ik niet heel super in mijn vel, weinig te doen, weinig geld, kortom, ik maakte me te druk. Ik sleurde mijn man zaterdag en zondag mee op pad, want ik moest het huis uit.

Daar begint mijn dankbaarheidslijstje dan ook mee: mijn man. Ja, bah, heel cheesy en om te kwijlen. Maar na 6 jaar samen zijn, kan hij er nog steeds voor zorgen dat ik de slappe lach krijg om zijn gekke opmerkingen en weet hij me vaak met zo’n opmerking uit de put te halen.

IMG-20150912-WA0002

Dan over naar het weekend. We zijn zaterdag naar ‘ons dorp’ (het winkelcentrum in onze wijk) gelopen, daar was een muziekfestival en we moesten nog wat boodschapjes doen. Daarna gingen we naar Monumentendag, maar dat viel behoorlijk tegen. We besloten om nog even langs de stadsboerderij te lopen en de geitjes te aaien. Toen waren we dus 2 uur verder. Haha. Heerlijk burgerlijk, maar het was wel even wat ik nodig had.

IMG_20150913_165143

Zondag was er in Avonturia De Vogelkelder een roofvogelshow. De foto’s hiervan zijn een beetje mislukt, want ik wist niet dat het zo leuk was, dus ik had alleen mijn mobiel meegenomen. Jammer, want de show was best tof. Gieren, buizerds en een Oehoe, dat kwam allemaal voorbij vliegen. Onwijs leuk gedaan en zeker niet alleen voor kinderen. De Vogelkelder voelt voor mij altijd als een uitje, met alle dieren die ze daar hebben. Ik wil nog steeds een keer naar hun mini Zoo (want hallo, stokstaartjes!!).

IMG_20150914_190122

Maandag ging ik onverwachts met mijn ouders naar ’t tuincentrum. Nou vind ik het kookgedeelte daar eigenlijk het leukst, ik hou totaal niet van tuinieren. Deze keer nam ik een broodmix mee, dus ga ik van het weekend een vers brood bakken. Ik ben benieuwd.

Dinsdag was een verrassing, ik ging namelijk met mijn moeder naar de stad om voor haar te kijken naar een nieuwe telefoon. Maar dat ging niet door, maar we zijn wel even de Primark in gegaan. OOH, wat een leuke dingen hebben ze toch weer. Ik kon een Harry Potter pyama en sokken, maar ook een vestje met hartjes (zo cute!) en een houthakkersoverhemd niet weerstaan. Trouwens, de geurkaars met ananas & gember geur is echt mijn favoriet.

IMG_20150912_210911

Ik typ op woensdag altijd deze blogposts en als ik naar buiten kijk word ik al depressief. Bah, wat een rotweer zeg. Gelukkig heb ik dan die nieuwe pyama en een heel goed boek. Die fijne geurkaars van de Primark aan en een kop thee erbij (en misschien een paar kruidnoten.. oh nee, die zak is al leeg!), dan kom ik mijn dag wel door.

Hoe was jouw week?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *