Thomas Acda in Paagman Den Haag

Afgelopen woensdag was Thomas Acda in Paagman (de vestiging in het centrum) naar aanleiding van zijn boek ‘Onderweg met Roadie’. Ik blokkeerde deze dag in mijn agenda: hier moest ik gewoon bij zijn!

IMG_20150902_173754956

Thomas Acda is deze week ‘on the road’ voor promotie van zijn nieuwe boek. Hij heeft er al vijf boekhandels opzitten als hij naar Paagman komt. Niet aan hem te merken overigens, want hij is behoorlijk ad rem.

Bij binnenkomst meldt hij dat hij zijn leesexemplaar vergeten is, dus moet hij even zoeken naar een stukje wat hij voor kan lezen. Terwijl hij dat doet, neemt hij een slok van zijn koffie, die hij daarna gevaarlijk balanceert op de poot van het spreekgestoelte, waarna iemand hem verteld dat hij zijn koffie ook onderop kan zetten.

IMG_20150902_181208859

Goed, het stuk uit het verhaal is het stukje over Junkie XL, waar ik zelf behoorlijk om heb moeten lachen. Ik zag het al helemaal voor me en moest ook tijdens het voorlezen van Thomas dan weer glimlachen.

Het stukje van ‘A little less conversation’ waarbij de tekst in het boek gezongen wordt door de ik-persoon en een serveerster, zingt Thomas Acda nu zelf. Worden we zo toch nog een beetje verwend met zijn zangkunsten!

Na het voorlezen wordt er eigenlijk gelijk overgegaan tot signeren, alhoewel iedereen wel een beetje aarzelend naar voren gaat. Ik was dan ook vrij snel aan de beurt en viel even stil. Nu sta ik voor Thomas Acda! Een man waar ik al eerder een ode voor schreef. En nu? Ik kon mijn naam zeggen en melden dat ik meedoe aan de blogtour. ‘Mag ik met je op de foto?’, een vriendelijke dame uit de rij nam deze en ik bedankte Thomas.

IMG_20150902_182623291

Als een blij ei liep ik weg, mijn boek is gesigneerd en ik sta met ‘m op de foto. Mijn jaar is gemaakt.

Ik heb nog even met iemand van de uitgeverij staan praten (sorry, ik weet je naam niet!), dat was erg leuk. Ik ging met een glimlach op mijn gezicht weer naar huis en ik ben nog niet van die wolk afgekomen.

onderweg met roadie

Uitgeverij Lebowski maakte een leuk filmpje en flink wat foto’s, die kun je hier bekijken.

Volgende week kun je mijn recensie van het boek lezen en een exemplaar winnen! Hou dus mijn blog in de gaten.

One thought on “Thomas Acda in Paagman Den Haag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *