Gelezen boeken augustus 2015

Gelezen boeken augustus

In juli had ik belachelijk veel boeken gelezen, dus ik had gehoopt dat het in augustus ook lekker zou gaan met lezen. Helaas was dat iets minder, maar ik heb toch een aardig aantal boeken gelezen.

Het totaal aantal boeken dat ik in augustus las, is 15. Niet heel slecht, maar ook niet geweldig. Er zaten een paar boeken bij waar ik minder goed doorheen kon komen, maar die ik toch uit wilde lezen. In plaats van dat ik een boek per dag las, zoals mijn doel was, deed ik vaak meer dan 2 dagen over een boek. Traag, voor mijn doen.

Toch heb ik 15 boeken gelezen en omdat ik mijn leesdoel voor dit jaar verhoogd had naar 150, kom ik op een totaal van 133 gelezen boeken dit jaar. Een prima aantal, al zeg ik het zelf. Die 150 kan ik zo ook vrij makkelijk halen, denk ik zo.

Goed, op naar het lijstje. Als er al een recensie online staat, kun je op de titel klikken. Van een aantal boeken komt de recensie pas in september online.

 • Bed & breakfast – Candy Brouwer. Een hete thriller waar ik uiteindelijk erg van genoten heb.
 • Geek girl – Holly Smale. De serie hoef ik niet per se te lezen, maar het eerste boek was vermakelijk.
 • Zwijgplicht – Helen Vreeswijk. Mijn eerste kennismaking met Helen Vreeswijk, waarbij twee verhaallijnen het boek interessant maken.
 • Ook dit gaat voorbij – Milena Busquets. Een tragisch en af en toe lastig verhaal. Erg mooi en vast een steun als je net iemand hebt verloren.
 • Lobsters – Tom Ellen & Lucy Ivision. Hiervan heb ik genoten, de awkardness was af en toe gewoon hilarisch. De recensie hiervan staat morgen online!
 • The morning after memoirs – Kate Michaels. Deze was lastig, bijna geen interessante verhaallijn en het was veel gezeur. De recensie volgt nog op mijn Engelse blog.
 • Verborgen gebreken – Sophie Hannah. Een interessante insteek, maar het verhaal was op momenten wat traag. Wel een mooie ontknoping. Dit boek las ik zonder dat ik er een recensie over zal schrijven, ook wel eens fijn om te doen!
 • Lief – Jackie van Laren. Mijn favo serie op het moment, dit is deel twee van drie. Wat een heerlijke boeken, ik ben zo hard voor Q gevallen!
 • I’ll give you the sun – Jandy Nelson. Hier kon ik moeilijk inkomen, maar het einde was zo mooi. Hiervan komt de recensie halverwege september, in het Nederlands en in het Engels.
 • Kapot – Carry Slee. Na 10 jaar komt er weer een boek van Carry Slee uit en ik mocht meedoen met de blogbom. Op 9 september volgt de recensie, dan komt het boek uit en is er een blogbom!
 • Houvast – Harlan Coben. Mijn eerste kennismaking met Harlan Coben, wat een goeie schrijver zeg! Boeiende opzet en verrassend einde. Deze recensie volgt nog.
 • Summer of fire – Kitty Pilgrim. Een heel ander verhaal dan ik ingeschat had. Aan het eind van het boek zat ik op het puntje van mijn stoel. Achtbaan-waardig. Deze recensie kun je binnenkort lezen op mijn Engelse blog.
 • Onderweg met Roadie – Thomas Acda. Aaaah. Wat kan ik hier in het kort over zeggen, behalve: GA DAT LEZEN. Hier volgt nog een recensie in combinatie met een winactie en blogtour!
 • Like Candy – Debra Doxer. Ik vond het ook weer lastig inkomen, maar het eind was echt OMG. Balen dat het deel 1 in een serie is en dat ik moet wachten op deel 2. Deze recensie volgt nog op mijn Engelse blog.
 • Wetboek voor bloggers – Charlotte Meindersma. Van dit boek volgt de recensie ook in september, maar als je blogger bent of wilt gaan bloggen, dan moet je dit boek in huis hebben. Leerzaam en interessant.

Zo, poeh. Ik heb echt veel verschillende boeken gelezen afgelopen maand en dat was ook te merken aan mijn leestempo.

Wat staat er op het programma voor september? Sowieso deel 3 in de After serie, maar ook nog wat Engelse boeken, die pas later dit jaar uitkomen. Verder ligt het eraan wat er deze maand binnen komt. Ik hoop ook nog wat oudere boeken van mijn TBR planken te kunnen lezen.

Wat ga jij lezen in september?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *