Lief – Jackie van Laren

Lief

In Lief, het tweede deel in de driedelige Q-serie van Jackie van Laren, zit Nina thuis met een gebroken hart. Na een heftige maand samen heeft Q haar zonder verdere uitleg weggestuurd. Hij heeft meteen een nieuwe vriendin, een fotomodel. Maar als Nina door oud-collega Leo wordt meegenomen naar de uitreiking van een prestigieuze dance-award, waar Q voor genomineerd is, merkt ze dat de aantrekkingskracht tussen haar en Q nog geen spat verminderd is…

Mijn mening

Het eerste deel in deze serie over Q en Nina las ik in een ruk uit en was ik nogal verontwaardigd dat het een open einde had.. Ik was zo blij toen dit deel op mijn mat (nou ja, in de brievenbus) viel en kon echt niet wachten tot ik kon gaan lezen.

Op het moment dat ik ‘Lief’ opende, slaakte ik wel eventjes een gilletje. Ik was al verliefd geworden tijdens het eerste boek en damn, Jackie van Laren deed het gewoon eventjes dunnetjes over. Ze heeft elk hoofdstuk een quote van de freaking Dalai Lama gegeven. Als je me al langer volgt, weet je dat dit mijn held is. En dus kon het boek al vanaf pagina 1 niet meer stuk. Ik wilde alle quotes wel overnemen in mijn quote boekje en ze passen ook perfect bij de hoofdstukken.

En dan nu het verhaal zelf. Huilen deed ik samen met Nina, ik werd weer verliefd op Q en wilde hem wel door elkaar schudden. Waarom ziet hij nou gewoon niet dat hij en Nina bij elkaar horen??? AARGH. Zo frustrerend. Maar dat neemt niet weg dat ik weer voor dit verhaal gevallen ben. Opnieuw, zoals Nina Q niet los kan laten, laten de boeken van Jackie van Laren mij niet los. Ik wil meer. Nog veel meer.

Het boek las ik serieus weer binnen een dag uit, ik wilde gewoon niets anders doen. Natuurlijk wist ik dat ik eigenlijk dit boek moest koesteren, want deel drie komt pas (nou ja..) in oktober uit. OKTOBER! Dat is nog zeker 2 maanden. Ik moet maar gewoon elke dag die quotes van de Dalai Lama lezen, hopelijk zorgt dat voor wat afleiding.

Eindoordeel

Ja echt, denk je dat ik nog niet genoeg lovende woorden over ‘Lief’ heb uitgesproken? Ga gewoon die serie lezen. Maar, wacht wel tot ze alledrie uit zijn, ik denk dat dat beter is voor je gezondheid.

Details

Lief by Jackie van Laren
Series: Q #2
Published by Boekerij
Genres: Chicklit
Pages: 336
ISBN: 9789022574058

Dit boek ontving ik in ruil voor een recensie. Meer weten over mijn disclaimer? Klik dan hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *