Review: Agenda Make time 2015-2016

Een aantal jaar geleden gebruikte ik de ‘Make time’ planner en toen ik dit jaar bij ‘What’s in a bag‘ zag dat ze ‘m weer binnen kregen, bestelde ik ‘m gelijk. Voordat ik ‘m helemaal ga volschrijven, bedacht ik dat het wel leuk zou zijn om een review te schrijven.

IMG_3984 PM

De voorkant van de agenda is lekker glimmend en natuurlijk moest ik de gouden versie hebben. Het is een A5 formaat agenda, wat precies goed is voor mij.

IMG_3985 PM

Als je ‘m opent, heb je aan de voorkant de mogelijkheid om papieren in te schuiven. Ik heb een sticker van Blossom Books erop geplakt, gewoon ter decoratie.

Binnenkant

De maanden zijn makkelijk te vinden en aan de achterkant van de agenda kun je nog meer papieren en visitekaartjes invoegen.

Jaarplanning

Binnen in de agenda heb je een overzicht van de jaren 2015 tot en met 2018 en een jaarplanning van 2016.

IMG_3988 PM

Een maand begint met een maandoverzicht. Hier ga ik mijn blogplanning bijhouden.

IMG_3991 PM

Een week ziet er zo uit. Genoeg tijd voor afspraken (een dag loopt van 8.00 uur tot 23.00 uur) en volop ruimte voor overige notities. Het weeknummer staat ook vermeld.

Info 1

Achter in de agenda heb je nog een paar notitieblaadjes en beginnen de informatiepagina’s, zoals die met internationale landnummers, valuta.

Info 2

Ook heb je een maattabel, afmetingen en luchtvaartinformatie en een grote kaart waarop de tijdzones worden weergegeven.

Subway maps

De laatste pagina’s zijn gevuld met metrokaarten van de grote wereldsteden, Hong Kong, Parijs, Londen, Berlijn, Milan, New York en Tokyo.

Agenda plus notebook

De agenda zit los in de hoes, dus ik heb de achterkant eruit gehaald en er een A5 notitieboekje van de Hema (die lijkt op de Moleskines en kwam in een pak van 3). Er zit ook een pennenhouder aan de zijkant, de pen die erin zit is ook van de Hema.

Zo, dat was een blikje in mijn agenda van de komende anderhalf jaar. Het is nog even wachten tot ie ingaat, nog 1,5 week! Ik kan in ieder geval niet wachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *