Bed & Breakfast – Candy Brouwer

Bed & Breakfast

Een B&B in Frankrijk. Het klinkt zo lieflijk. Maar niets is minder waar…

Als Jessica’s oude schoolvriendin Danielle naar New York vertrekt voor een fotoshoot, vraagt ze Jessica op haar B&B te passen. Naast Jessica is alleen Danielle’s bloedmooie assistent Alain aanwezig. Dan arriveert er onverwacht een gast. Terwijl Jessica Danielle probeert te bereiken, neemt Sven zijn intrek in het gastenverblijf. Alain en Sven liggen elkaar niet en Jessica ontdekt algauw dat Sven met een speciale bedoeling is gekomen. Als een van de mannen een ongeluk krijgt waarbij hij in coma raakt en Danielle maar onbereikbaar blijft, vermoedt Jessica dat deze zaken met elkaar samenhangen. Ze begint te wroeten en doet een afschuwelijke ontdekking.

Mijn mening

Candy Brouwer staat bekend om de wat meer erotische thrillers en daar is ‘Bed & Breakfast’ ook geen uitzondering op. Het verhaal draait zeker niet om de sex, zoals misschien in Fifty Shades of Grey, maar het pikante element speelt zeker wel een rol.

Het verhaal bouwt zich langzaam op en eerst vond ik het bijzonder dat dit als erotische thriller bestempeld werd. Later begreep ik het wel, het verhaal bouwt zich op als seks, met een beetje voorspel en door wat ondeugende hints wordt het verhaal van ‘Bed & Breakfast’ tot het hoogtepunt geleid waarmee de ontknoping van het verhaal wordt onthuld.

Naast het erotische element is het verhaal zeker goed opgebouwd en houdt je constant in spanning. Je blijft je maar afvragen hoe het in elkaar zit, want je wordt vanaf het begin op het verkeerde been gezet. Als je denkt dat je weet dat je doorhebt hou het zit, gebeurt er weer wat waardoor je gewoon niet meer weet hoe het nou zit.

Normaal gesproken ben ik een beetje huiverig voor het erotische element in boeken, want het is vaak een beetje smutty en het verhaal zit vaak niet goed in elkaar. Gelukkig las ik dit boek van Candy Brouwer zonder vooroordelen en heeft Candy me niet teleurgesteld. Er zit een goede verhaallijn in en je blijft echt gissen hoe het nou in elkaar zit. Een perfect boek voor een zwoele zomeravond maar ook in de winter kan deze thriller voor warmte zorgen.

Eindoordeel

Ben je op zoek naar een goed in elkaar gezette thriller en hou je wel van een beetje erotiek? Dan is ‘Bed & Breakfast’ van Candy Brouwer echt wel een aanrader voor je. Ik heb er in ieder geval erg van genoten.

Specificaties

Bed & Breakfast by Candy Brouwer
Published by De Crime Compagnie
Genres: Thriller
Pages: 300
ISBN: 9789461091369

Dit boek ontving ik in ruil voor een recensie. Meer weten over mijn disclaimer? Klik dan hier.

[bol_product_links block_id=”bol_55cc7cca8e1b7_selected-products” products=”9200000038490775″ name=”bed & breakfast” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *