Voorbij de duisternis – Sandra Berg

voorbij-de-duisternis

Crissy denkt dat ze de vreselijke gebeurtenissen uit haar jeugd achter zich heeft gelaten. Gebeurtenissen die haar en Luke samenbrachten op haar vijftiende, om hen kort daarop weer genadeloos uit elkaar te trekken. Jarenlang houdt ze zichzelf voor dat alles tot een ver verleden behoort, tot ze hartkloppingen en dromen krijgt. Dromen over Luke en over toen. Als ze het vervallen huis binnenloopt, komt ook die allerlaatste herinnering naar boven.

Mijn mening

Vanaf de eerste pagina wordt je in het geheim van Crissy meegezogen. Crissy vertelt haar verhaal aan haar jeugdliefde Luke en waar ze haar hele leven mee rond heeft gelopen. Dit zorgt gelijk voor een band met de karakters, want je weet dat Crissy heel erg veel om Luke heeft gegeven, maar wat er precies met Luke gebeurd is en wat Crissy in het vervallen huis doet, dat duurt even voordat je erachter komt.

Het verhaal van ‘Voorbij de duisternis’ is niet heel bijzonder, het duurt lang voordat het echt op gang komt. Je blijft natuurlijk lezen omdat je wilt uitvinden wat er tussen Crissy en Luke gebeurt, maar wat mij betreft duurde dit echt te lang.

Er zit wel een verrassende wending in, wat ervoor zorgt dat je toch met een redelijk tevreden stemming het boek sluit, maar desondanks vond ik het boek traag en met vlagen zelfs saai.

Eindoordeel

Ik bleef lezen omdat ik wilde weten wat er precies gebeurd was tussen Luke en Crissy, maar ‘Voorbij de duisternis’ van Sandra Berg kon me niet echt boeien. Helaas, want de insteek is zeker interessant.

Specificaties

Voorbij de duisternis by Sandra Berg
Published by Omniboek
Genres: Roman
Pages: 256
ISBN: 9789401904537

Dit boek ontving ik in ruil voor een recensie. Meer weten over mijn disclaimer? Klik dan hier.

[bol_product_links block_id=”bol_55c872e1e1dab_selected-products” products=”9200000040710137″ name=”voorbij de duisternis” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *