Gelezen boeken juli 2015

Zit je er klaar voor? Ik deel vandaag mijn gelezen boeken voor juli 2015 en WOW, het zijn er echt veel. Pak een kop thee (of een koud glas drinken) en ga er rustig voor zitten.

Gelezen boeken juli 2015

De eerste week van juli moest ik nog werken, maar daarna begon de zomervakantie en dat hield in dat ik heel veel tijd had om te lezen. Halverwege de maand was ook nog de Ohmybookathon, waar ik een mooi aantal boeken las. Ik probeerde het tempo van 1 boek per dag vast te houden en dat lukte mooi!

Hier een lijstje van de gelezen boeken. Als je op de titel klikt, kun je de recensie lezen (als die al online staat).

 • After II – Anna Todd.
 • Mr. Mercedes – Stephen King. De recensie staat vandaag op mijn Engelse blog! Ik ga pas beginnen met lezen van deel twee in deze serie zodra deel drie uit is. Dan kan ik lekker achter elkaar door lezen!
 • On Top – Anna Nooshin.
 • Zwaar beproefd – Chantal van Gastel.
 • De kadewachter – Eric Bos.
 • De laatste vier dagen van Paddy Buckley – Jeremy Massy.
 • The pink suit – Nicole Mary Kelby. De recensie hiervan volgt vrijdag.
 • Zin – Jackie van Laren.
 • Niet te filmen – Sophie Kinsella. Doe je al mee met de winactie hiervoor?
 • 2013 – Monique Koemans. Ah, ik hou van de boeken van Monique Koemans. Ik zat op het puntje van mijn stoel!
 • Onvoorwaardelijk – Colleen Hoover.
 • Zomerhitte – Marijke Verhoeven.
 • The girl on the train – Paula Hawkins.
 • Zoek het maar uit – Chantal van Gastel.
 • Dicht op de hielen – Tess Gerritsen.
 • Wreed – Mel Wallis de Vries.
 • Confessions of a Queen B – Crista McHugh.
 • Voorbij de duisternis – Sandra Berg.
 • Fairytale beginnings – Holly Martin.
 • IJstweeling – S.K. Tremayne.
 • I need a hero – Emma Bennet.
 • Summer at Little Beach Street Bakery – Jenny Colgan.
 • Birk – Jaap Robben.
 • In vreemde handen – Corine Hartman.
 • If you don’t know me by now – A.L. Michael.

Ik ben een tijdje geleden begonnen met schrijven van recensies in het Engels. De boeken die ik vanaf nu lees in het Engels, komen dan ook op mijn Engelse blog (en misschien af en toe op mijn Nederlandse blog, het ligt aan de hoeveelheid content die ik heb). Gelukkig lees ik nu behoorlijk veel zoals je ziet en kan ik daarom ook flink vooruit werken! De recensies waar geen link bij staat, volgen allemaal in augustus.

Als je wilt weten wat ik op ’t moment aan het lezen ben (en hoeveel sterren ik geef aan boeken die ik al gelezen heb!), kun je me volgen op Goodreads.

Wat heb jij gelezen in juli?

One thought on “Gelezen boeken juli 2015

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *