On Top – Anna Nooshin

On Top

On Top is een inspiratiegids voor jonge vrouwen, vol humor en herkenbare situaties. Selfmade woman Anna Nooshin richtte in 2011 een van de meest succesvolle online magazines van Nederland op. Ze werkt met de grootste merken uit de lifestyle industrie (van Chanel tot Nike) en reist de wereld rond voor haar baan. In On Top deelt ze haar tips en ideeën over hoe ook jij het beste uit jezelf kunt halen. Ze verpakt deze tips in een eerlijk (succes)verhaal, geïllustreerd met vele mooie – never seen before – privéfoto’s waarbij Anna niet terugdeinst om zichzelf van een andere kant te laten zien.

Mijn mening

Ik kijk al eventjes de video’s van Anna Nooshin en vind haar daar erg puur en eerlijk overkomen. Ik bezocht haar lezing bij Paagman, waar ze precies hetzelfde was als in haar video’s. Haar boek stond daarom hoog op mijn verlanglijstje en ik was dan ook erg blij dat ik dit ontving van de uitgeverij!

‘On Top’ begint eigenlijk met een uitleg waarin Anna vertelt dat de titel niet staat over de letterlijke top, maar een metafoor voor het besef dat jij verantwoordelijk bent voor je eigen geluk en dat je je leven zo mooi en succesvol kunt maken als je zelf wilt. Een prima begin en duidelijke uitleg over waar het boek over gaat.

Het boek zelf is erg inspirerend en gevuld met tips voor de beginnende en ervaren ondernemer, maar het gaat niet alleen over bloggen. Anna neemt allerlei onderwerpen op, waaronder shoppen (ze investeert in kleding), maar ook liefde en het feit dat je soms wel een ‘bitch’ moet zijn als je voor jezelf werkt. Deze tips en superleuke verhalen (vaak uitgelegd met veel voorbeelden) worden afgewisseld met een blik in Anna’s foto-albums, ze deelt namelijk veel selfies en schaamt zich niet voor de niet-mooie (nou ja..) selfies.

‘On Top’ is erg persoonlijk geschreven, ik vond het echt alsof ik met Anna aan de keukentafel zat en zij haar levensverhaal aan me vertelt. Daarnaast leest het boek gemakkelijk, maar is het gevuld met wijsheden, waardoor je kunt zien dat Anna al veel levenservaring heeft opgebouwd.

Eindoordeel

‘On Top’ is een boek dat je moet lezen als je eigen baas wilt worden en je eigen carriere wilt opbouwen. Dat hoeft niet eens zozeer als blogger te zijn, ook voor de andere banen staat er genoeg inspiratie in dit boek. Anna Nooshin heeft een prettige schrijfstijl en door haar levenservaring wordt je vanzelf gemotiveerd om je leven een succes te maken, op jouw manier.

Specificaties

On Top by Anna Nooshin
Published by Unieboek Spectrum
Genres: Lifestyle
Pages: 224
ISBN: 9789000344352

Dit boek ontving ik in ruil voor een recensie. Meer weten over mijn disclaimer? Klik dan hier.

[bol_product_links block_id=”bol_55a4082f9c3fc_selected-products” products=”9200000035988876,9200000040502357″ name=”Anna Nooshin” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

2 thoughts on “On Top – Anna Nooshin

  1. Ik heb het boek een paar weken geleden gewonnen en het ligt hier te wachten om tijdens mijn vakantie gelezen te worden. Het ziet er alleszins heel mooi uit qua vormgeving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *