The reading challenge – Mila Levchenko

the-reading-challenge

The Reading Challenge is de uitdaging voor alle boekliefhebbers! Dit boekje staat boordevol uitdagingen en opdrachten. Laat je verrassen door andermans favorieten boek. Lees boeken die je zelf nooit zou oppakken en daag jezelf uit zoveel mogelijk boeken te lezen.

Mijn mening

Als je op zoek bent naar een superleuk doe-boekje en je bent een leesfanaat, dan is dit het boekje voor jou. In ‘The Reading Challenge’ staan diverse opdrachten, zoals de twee die hieronder staan.

Reading challenge

Een hele poos geleden heb ik ook meegedaan met de dertig dagen foto challenge, die gestart was door Judith van Biebmiepje. Dit hield in dat je dertig dagen lang, elke dag een foto plaatste, naar een bepaalde opdracht. Deze opdrachten staan ook in het boekje, bijvoorbeeld: wie is je favoriete schurk, wat lees je nu en nog veel meer leuke opdrachten.

Dag 1-15 Reading Challenge

Het leuke van de opdrachten was vooral dat je je boekenkast in moest duiken. Sommige foto’s heb ik twee keer gebruikt, maar verder ben ik echt op zoek gegaan voor de opdrachten. Ik had wel veel Harry Potter gerelateerde foto’s, maar dat komt gewoon omdat ik een grote fan ben.
Dag 16-20 Reading Challenge

Alle foto’s en bijbehorende opdrachten, kun je ook vinden op mijn instagram account, hier.

Ik heb me echt vermaakt met dit boekje, er staan opdrachten in die ik echt niet ga doen (lees in de winkelstraat jouw favo hoofdstuk voor..), maar ook opdrachten die ik echt heel leuk vind, zoals die dertig dagen challenge. Het enige vage vind ik dan weer dat het boekje onder ‘Psychologie’ op Bol.com staat? Wat mij betreft is het genre DIY of Lifestyle. Maar goed, da’s een technisch dingetje.

Eindoordeel

‘The reading challenge’ van Mila Levchenko is het perfecte cadeau voor de boekenworm. Het daagt je uit om op zoek te gaan en eens van de bank af te komen (en je mag ook nog bezig zijn met boeken). Een superleuk cadeautje om te krijgen, maar ook om te geven.

Specificaties

The reading challenge by Mila Levchenko
Published by Scelta publishing
Genres: Lifestyle
ISBN: 9789491884320

Dit boek ontving ik in ruil voor een recensie. Meer weten over mijn disclaimer? Klik dan hier.

[bol_product_links block_id=”bol_55ae9b977c7a2_selected-products” products=”9200000040653313″ name=”the reading challenge” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *