Zin – Jackie van Laren

zin

Iedereen kent de schathemelrijke, razend aantrekkelijke Wessel Quist, bijnaam Q. Hij is een wereldberoemde trance-dj, producer, en de oprichter van het Moonbeam-event: een internationaal openlucht dance-feest bij volle maan waar alles en iedereen in zilver gehuld is. En ondanks zijn overvolle agenda slaagt Q er ook nog in er een woest liefdesleven op na te houden: hij is een beruchte player met een onnavolgbare seksdrive. Nina de Wit solliciteert bij Q Productions op de vacature van personal assistant voor Q. Ze wil na haar hippieachtige, grenzeloze opvoeding niets liever dan een burgerlijke baan, huis en man. Maar Q, gedreven door iets onbespreekbaars uit zijn verleden, blijkt allesbehalve burgerlijk te zijn.

Mijn mening

Ik weet niet waarom, oh wacht, misschien wel, de naam Jackie van Laren! Die deed me aan Jackie Collins denken dus ik was, geheel onterecht, een beetje in de war van dit boek. Laat je door mijn rare gedachtekronkels niet tegen houden, want my oh my.

In ‘Zin’ gaat Nierika Namasté solliciteren als PA bij Q – de top dj van Nederland, wat zeg ik, de wereld. Ikzelf ben ook opgeleid als secretaresse/PA dus lekker herkenbaar. Maar wat Nina (zoals Q haar noemt) allemaal doet, dat heb ik nog nooit gedaan hoor, haha.

Maar goed, het boek. Rode blosjes, een lichtelijke verliefdheid op Q en OH MIJN GOD WAAROM IS DIT EEN OPEN EINDE. Dat is in het kort mijn opsomming van dit boek. Een hoop sex (maar het wordt nooit vunzig of ranzig), Q die je af en toe wel door elkaar wilt rammen, maar waar je toch een soort van verliefdheid voor ontwikkeld en damn, dat open einde. Ik wil meteen door naar ‘Lief’. Jackie van Laren vertelde me op Twitter dat het ebook al te koop is, op het fysieke boek moet je nog even wachten, die komt 4 augustus uit.

‘Zin’ deed me wel denken aan ‘After’, maar dan een soort volwassenere versie ervan. Geen fanfiction, maar gewoon een heerlijke chicklit, die je gewoon niet uit je handen wilt leggen. Ik was zo erg dat ik eigenlijk niet eens boodschappen wilde gaan doen. Haha. Toch heb ik boodschappen kunnen doen (en was ik ook even afgeleid door mijn nieuwe tas, whoops), maar toen ik terugkwam heb ik wel snel het boek uitgelezen. En even op twitter mijn verontwaardiging voor het open einde geuit!

Eindoordeel

Ben je op zoek naar een heerlijke chicklitserie, dan is ‘Zin’ (en de opvolgende boeken) het boek voor jou.

Specificaties

Zin by Jackie van Laren
Series: Q #1
Published by Boekerij
Genres: Chicklit
Pages: 352
ISBN: 9789022573730

Dit boek ontving ik in ruil voor een recensie. Meer weten over mijn disclaimer? Klik dan hier.

[bol_product_links block_id=”bol_55ad3b95ace29_selected-products” products=”9200000040664636,9200000040681373″ name=”Zin” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *