After II – Je kan niet leven zonder hem – Anna Todd

After IIDe achttienjarige Tessa Young heeft haar vriendje en overbezorgde moeder achtergelaten om te gaan studeren aan de universiteit van Washington. Dit had ze al jaren gepland en ook de rest van haar toekomst lijkt al helemaal vast te liggen. Maar dan ontmoet ze Hardin. Hij is onaardig en zit onder de tattoos en piercings. Zonder dat ze het wil weet Hardin een grote passie in Tessa naar boven te halen. Ze leert zijn wilde en romantische kant kennen en wordt gedwongen een keuze te maken tussen haar vertrouwde jeugdvriendje Noah, en een toekomst die spannend, nieuw en onbekend is…

Mijn mening

‘Je kan niet leven zonder hem’ is het tweede deel in de After serie van Anna Todd. Ik las al eerder het eerste deel en dat eindigde zo dat ik graag het tweede deel wilde lezen. Ook in dit deel gaat de liefde tussen Tess en Hardin niet over rozen en vliegen ze elkaar regelmatig in de haren. De ene dag zijn ze super verliefd en de andere dag haten ze elkaar en willen ze elkaar nooit meer zien.

Ik was op een gegeven moment echt klaar met Tess. Hardin kan echt alles maken en Tess neemt hem toch wel terug. Zou het in het echte leven ook zo gaan? Daar twijfel ik over en dat zorgde ervoor dat ik het boek niet altijd even geloofwaardig over vind komen.

Maar.. daar komt de grote maar. Het boek is 600+ pagina’s. Een flinke pil. Ik las het serieus in drie dagen uit. Wat Tess en Hardin voor elkaar voelen, die verslaving die ze van elkaar hebben.. die heb ik met dit boek. Ik kon het serieus niet uit mijn handen leggen. Ik wilde meer. Geloofwaardig of niet, ik heb een After-verslaving en ik kan nu al niet wachten op deel drie. Ik moet zeggen dat ik nog nooit zo’n grote haat-liefde verhouding heb gehad met een boek. Echt, nooit.

Eindoordeel

Tja, omdat ik er nu eenmaal een haat-liefde verhouding mee heb, kan ik het boek alleen maar een hoog cijfer geven. Het is een verslavend boek en ik ben schuldig. Ik ben verslaafd aan Hardin en Tess.

Specificaties

Je kan niet leven zonder hem by Anna Todd
Series: After #2
Published by Boekerij
Genres: Roman
Pages: 608
ISBN: 9789022572962

Dit boek ontving ik in ruil voor een recensie. Meer weten over mijn disclaimer? Klik dan hier.

[bol_product_links block_id=”bol_55eb3c390b429_selected-products” products=”9200000036134677″ name=”After 2″ sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

One thought on “After II – Je kan niet leven zonder hem – Anna Todd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *