Dankbaar op donderdag #10

dankbaar op donderdag 9-7

Het is een hele korte deze week – het is druk!

Ik heb de afgelopen week veel gewerkt en geslapen – genoeg om dankbaar voor te zijn dus! Maar dat houdt wel in dat ik weinig foto’s heb gemaakt.

Zaterdag ging ik naar het interview met Rosita Steenbeek, dat kun je hier lezen. Ik kocht bij Paagman een superleuke tas van Blossom Books en een boek van Jenny Colgan, een van mijn favo schrijfsters. Ook kreeg ik mijn bestelde agenda binnen van What’s in a bag. Ik moet nog even wachten voordat ik die kan gebruiken, helaas! ’s Avonds gingen we bij mijn ouders barbecuen, het was echt heerlijk weer, niet te warm, het werd zelfs een beetje fris rond tien uur!

Zondag hadden we een lazy Sunday. Ik las veel op het balkon en de bank en deed een heel lang middagdutje.

Maandag heb ik veel aan mijn blog gewerkt – ik lees heel snel en veel en loop dus bijna altijd achter met recensies schrijven. Ik hoop dat ik de komende tijd, als het wat rustiger wordt, wat minder achter kan lopen. Maandag schreef ik drie recensies en ik loop er nog 6 achter. Woops.

Dinsdag en woensdag moest ik werken. De ochtenden doe ik dan rustig aan, uitslapen, op m’n gemak douchen en ontbijten. Ook heerlijk! En dinsdag ben ik weer wezen sporten. Ik had weinig energie, maar ben toch geweest en heb maar een kwartiertje korter gesport. Valt mee dus!

Een beetje gek weekje, maar het is nu toch echt bijna zomervakantie! Hoe was jouw week?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *