Dankbaar op donderdag #9

dankbaar op donderdag 2-7

Wat was het warm gisteren! Ik moest nog even deze blogpost afmaken (dat doe ik altijd op woensdag) maar daarna ben ik weer snel op de bank geploft! Het wordt de komende dagen nog warmer, maar! niets om over te zeuren, want ik geniet zo van de zon.

Natuurlijk is het warm maar ik zit binnen met de gordijnen en deuren dicht en dan valt het nog wel mee. Gelukkig hoefde ik deze week niet zoveel te werken en ben ik zelfs even naar ’t strand geweest. Dat was echt zo lekker, het was precies goed uit te houden, hoewel de zee nog wel koud is, brrr.

Warm weer betekent ook: lekker vers en veel fruit. Zondag waren we bij de Marokkaanse supermarkt (ik hou echt van supermarkten) en kochten we een klein stukje watermeloen. Een kwart watermeloen van 3,5 kilo!!! Maar wat was ie lekker zeg! Zelfs nadat ik ‘m drie dagen in de koelkast had liggen was ie nog zoet en sappig. Heerlijk.

Mooie zomerdagen zorgen ook voor mooie luchten. Ik zit meestal of heel vroeg in de ochtend (gisteren zelfs om half 8 al!) of later op de avond (rond half acht of acht uur) om nog even te genieten van het buiten zijn. Ik lees een uurtje en kijk af en toe op naar de mooie lucht en zoals van de week zelfs de maan. Ik woon hier nu bijna 7 jaar (zo lang alweer!) en nog elke dag verwonder ik me over het uitzicht. Het is echt nooit hetzelfde.

Van de week kreeg ik een nieuwe gadget binnen! Een Mi Band, vergelijkbaar met de Jawbone Up24 die ik eerder droeg. Deze is helaas voor de tweede keer kapot gegaan :( De Mi Band ziet er iets leuker uit (de bandjes zijn verwisselbaar) en zit wat comfortabeler. En niet te vergeten, de prijs is ook fijn, gewoon maar $18! Ik draag ‘m nu sinds zaterdag en ik ben wel weer gemotiveerd om wat meer stappen te zetten.

Zo, dat was mijn dankbaar op donderdag, het was een leuke week en ik heb flink van het zonnetje genoten. Waar ben jij dankbaar voor?

One thought on “Dankbaar op donderdag #9

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *